Operatörler arası geçiş süresi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Operatörler arası geçiş süresi ne kadar?
  2. Vodafone numara taşıma işlemi ne kadar sürer?
  3. Numara taşıma işlemi nasıl yapılır?
  4. Hat iptal olunca ne olur?
  5. Turkcell hattım açılmadı ne yapmalıyım?
  6. Turkcell taahhüt kaç gün kala numara taşınır?
  7. Faturalı hatta geçtim ne zaman açılır?
  8. Hat iptali ne kadar sürer?

Operatörler arası geçiş süresi ne kadar?

Yasal olarak hattınızı taşıdıktan sonra 3 ay sonunda tekrar hattınızı başka operatöre sorunsuz olarak taşıyabilirsiniz. 1 yıl içerisinde hat taşıma işlemi 4 defa yapılır. Kaç ayda bir numara taşınır sorusuna vereceğimiz cevap 90 gündür ve asla bu süre dolmadan tekrar hat taşıma işlemi yapılmaz.

Vodafone numara taşıma işlemi ne kadar sürer?

Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirileceksiniz.

Numara taşıma işlemi nasıl yapılır?

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gidin. Kimlik, ehliyet veya pasaport gibi resmi evraklar beraberinden götürülmelidir. Numara taşınırken geçmiş fatura dokümanı istenebilir. Dilediğiniz pakete seçerek numara taşıma işleminiz tamamlanır.

Hat iptal olunca ne olur?

İptal edilen hattın numarası üzerindeki haklarınız, operatör tarafından belirlenen süre sonrasında geçersiz olur. Bu süre aşımından sonra aynı numarayı alabilmeniz garanti edilemez. Koşullar operatöre göre farklılık gösterebilir.

Turkcell hattım açılmadı ne yapmalıyım?

Sinyal seviyesi, sim kart sorunları, arama aranma sorunları ve açılmayan yeni hat gibi işletmeci şebekesinden kaynaklanan, abonelerin haberleşmelerini engelleyen teknik sorunlar yaşıyorsanız 0532 757 07 70 hattımızdan ücretsiz destek alabilirsiniz.

Turkcell taahhüt kaç gün kala numara taşınır?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Faturalı hatta geçtim ne zaman açılır?

Yasal olarak numara taşıma işleminde asla 4 günlük süre aşılamaz. Hat taşıma işlemi için başvuruda bulunduktan sonra eski operatörünüz işleminizi onayladıktan sonra 2 gün içerisinde yeni taşıma işlemi yeni operatörünüze bildirilir. Numara taşıma sonrası hattın açılması 24 ile 48 saat kadar sürebilir.

Hat iptali ne kadar sürer?

Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir. Size en yakın Türk Telekom Ofis ve Mağazalarına gelerek Şahsen veya Vekaletname ile hat iptal başvurusunda bulunmak isterseniz; Şahsen başvuruda, hat iptal formu doldurup imzalamanız yeterlidir.