Enerjisa Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Enerjisa Genel Müdürü kim?
  2. Enerjisa hangi kuruma bağlı?
  3. Enerjisa kamu mu?
  4. Başkent Enerjisa kimin?
  5. Enerjisa nerelerde var?
  6. Toroslar elektrik Dağıtım A Ş kimin?
  7. Toroslar kime ait?
  8. Enerjisa ile AYEDAŞ aynı mı?
  9. Türkiye elektrik Kurumu ne zaman özelleşti?
  10. Başkent elektrik Genel Müdürü Kimdir?
  11. Başkent elektrik Hangi iller?
  12. Toroslar elektrik dağıtım hangi iller?
  13. Toroslar'ın numarası kaç?
  14. Toroslar Edaş nereye bağlı?
  15. Toroslar elektrik özel mi?
  16. Elektrik dağıtım şirketleri nereye şikayet edilir?

Enerjisa Genel Müdürü kim?

Murat Pınar, 2015 itibarıyla Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü olarak atanmıştır. Dağıtım Şirketleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca EUROGIA2020'nin Başkanlığı'nı yürütmektedir.

Enerjisa hangi kuruma bağlı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Enerjisa kamu mu?

*Enerjisa Enerji, Türkiye'nin en büyük özel sektör halka arzını gerçekleştirerek tarihinde hisselerinin yüzde 20'sini halka açmış ve Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır.

Başkent Enerjisa kimin?

EnerjiSA, elektrik dağıtımı ve perakende olarak satışını gerçekleştiren Sabancı Holding ve E.ON ortaklığına ait enerji firmasıdır.

Enerjisa nerelerde var?

Başkent, Ayedaş ve Toroslar bölgelerinde Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Zonguldak, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis, Hatay ve İstanbul Anadolu Yakası'ndan oluşan 14 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Enerjisa Dağıtım Şirketleri 21 milyon nüfusun elektriğe erişimini, diğer bir ifadeyle ...

Toroslar elektrik Dağıtım A Ş kimin?

Enerjisa, 15.03.2013 tarihinde yapılan ihale sonucu Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinin elektrik tedarik ve dağıtımını yapan Toroslar EDAŞ'ın hisselerinin tamanını 1.725 milyon ABD Doları karşılığındaki en yüksek teklifi vererek devralmaya hak kazanmış ve hisselerin devir işlemi 01.10.2013 ...

Toroslar kime ait?

Toroslar Elektrik artık Sabancı'nın - Son Dakika Haberler.

Enerjisa ile AYEDAŞ aynı mı?

2013 - Sabancı Holding – E.ON ortaklığı olan Enerjisa, 15.03.2013 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin hisselerinin tamamını 1.227 milyon ABD Doları karşılığında devralmaya hak kazanmıştır. 01.08.2013 tarihi itibariyle AYEDAŞ hisselerinin tamamı Enerjisa tarafından devralınmıştır.

Türkiye elektrik Kurumu ne zaman özelleşti?

Sektörün özelleştirilme süreci Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), Özelleştirme Yüksek Kurulunun tarih ve 2004/22 sayılı kararı ile özelleştirme programına alındı. Dağıtım ve perakende satış hizmeti yürütmek üzere TEDAŞ'a bağlı dağıtım bölgeleri 20 adet dağıtım şirketi şeklinde yeniden yapılandırıldı.

Başkent elektrik Genel Müdürü Kimdir?

ÖMER FARUK GÜLTEKİNYönetim Kurulu Başkanı
SÜLEYMAN SAMSAYönetim Kurulu Başkan Vekili
MUSTAFA RİFAT BAĞBAŞLIOĞLUYönetim Kurulu Üyesi​​
EBRU TAŞÇIOĞLUYönetim Kurulu Üyesi​​

Başkent elektrik Hangi iller?

Yeni eklenen bölgelerle birlikte Başkent EDAŞ Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak olmak üzere, toplam 7 ilde hizmet veren, Türkiye'nin en büyük dağıtım bölgelerinden biri olmuştur.

Toroslar elektrik dağıtım hangi iller?

Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis bölgelerinde bulunan 7.830.105 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla TOROSLAR EDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir. TOROSLAR EDAŞ bölgesi, dağıtım faaliyetleri özelleştirilen TEDAŞ'ın 7 no'lu dağıtım bölgesidir.

Toroslar'ın numarası kaç?

Toroslar Elektirik Dağıtım AŞ.(Toroslan EDAŞ) Türkiye'nin her yerinden çağrı merkezine erişim imkanı sağlanacak "4" özel servis numarasını hizmete soktu. Toroslar Elektirik Dağıtım AŞ.

Toroslar Edaş nereye bağlı?

Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis bölgelerinde bulunan 7.830.105 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla TOROSLAR EDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.

Toroslar elektrik özel mi?

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), Özelleştirme Yüksek Kurulunun tarih ve 2004/22 sayılı kararı ile özelleştirme programına alındı. ... tarihinde Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'nin özel sektöre devri ile TEDAŞ'ın bağlı şirketlerinin tamamı özelleştirildi.

Elektrik dağıtım şirketleri nereye şikayet edilir?

Tüketici hizmetleri merkezinin telefon, internet, faks ve e-posta bilgilerini herhangi bir elektrik faturanızın üzerinde bulabilirsiniz. Ancak Türkiye çapında tüm illerde elektrik ihbar ve şikayet hattı numarası 186'dır ve bulunduğunuz bölgede bu numarayı arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz.