Bıttım sabunu nedir faydaları?

İçindekiler:

  1. Bıttım sabunu nedir faydaları?
  2. Bıttım sabunu Saça nasıl kullanılır?
  3. Bıttım sabunu zararlı mı?
  4. Hakiki Bıttım sabunu ne renk olur?
  5. Bıttım sabunu saç çıkarır mı?
  6. Bıttım sabunu sürekli kullanılır mı?
  7. Bıttım sabunu iyisi nasıl anlaşılır?
  8. Hakiki sabun nasıl anlaşılır?
  9. Saç dökülmesine bıttım sabunu iyi gelir mi?

Bıttım sabunu nedir faydaları?

Bıttım sabunun faydaları Bıttım sabunu, saçların beyazlamasını geciktirir ve saçlar için iyi bir arındırıcıdır. Egzama ve mantar gibi cilt hastalıklarına iyi gelir. Ciltte oluşan akne ve sivilcelere iyi gelir. Antiseptik özelliği ile deride ve saçlarda oluşan mikropları öldürür.

Bıttım sabunu Saça nasıl kullanılır?

Saçlarınızı ıslatın ve bıttım sabununu saçlara sürerek köpürtün. Saç diplerine masaj yaparak uyguladıktan sonra su ile durulayabilirsiniz. Saçlarınızı parlak göstermek ve sorunları ortadan kaldırmak istiyorsanız, 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanabilirsiniz.

Bıttım sabunu zararlı mı?

Siirt ile özdeşleşmiş olan hakiki bıttım sabunu %100 doğal bir üründür. Katkı maddesi ve kimyasal içermez. Bu nedenle herhangi bir zararı yoktur. Fakat ciddi boyutlarda cilt veya saç sorunu olanların kullanmaya başlamadan önce cilt doktorlarına danışmaları gerekir.

Hakiki Bıttım sabunu ne renk olur?

Bıttım sabunu uzmanlar tarafından da önerilen doğal bir bakım ürünüdür. Sarı ya da yeşil renge sahiptir. Bir rivayete göre İngiliz kraliyet ailesinin kullandığı sabun olduğu için ona “prensin sabunu” adı da verilir. Bıttım sabunu kepek ve mantar hastalığına iyi gelen ve daha birçok faydası olan %100 doğal bir üründür.

Bıttım sabunu saç çıkarır mı?

Bıttım sabunu saç çıkarma özelliğine sahiptir. Fakat düzenli olarak ve uzun süre kullanılması halinde faydalı olabilir. 8 ila 9 ay boyunca haftada 2 veya 3 kez saçınızı sadece bıttım sabunu ile yıkarsanız, saçınızın çıktığını görebilirsiniz.

Bıttım sabunu sürekli kullanılır mı?

Bıttım sabununu düzenli kullanmaya mümkün olduğunca özen göstermede fayda var 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanmayınız. Saçlarınızı her gün yıkamayın bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün yıkamayın çünkü saçlar bıttım yağıyla beslenirler.

Bıttım sabunu iyisi nasıl anlaşılır?

  1. Ürünün üretim aşamasından sonraki ilk hali yeşil renk tonundayken bekledikçe kuruyan Saf Bıttım sabunu sarımtırak renk almaya başlar bu durum tamamen doğal bir oluşumdur. ...
  2. Kokusu kendine has bıttım yağı kokusu olup ekstra esans veya koku katılmamaktadır.

Hakiki sabun nasıl anlaşılır?

Bunlardan ilki köpük ve sabunun suda erimesidir. Doğal sabunlar suyla çok çabuk reaksiyona girerler. Bu nedenle doğal sabun diğer sabunlara göre çok daha çabuk biter. Doğal sabunlar, kimyasal içerikli sabunlara göre daha az köpürürler.

Saç dökülmesine bıttım sabunu iyi gelir mi?

Bıttım sabunu saç dökülmesini tamamen durdurur bıttım sabunu kullanarak saçlarınızı geri kazanabilirsiniz. Bıttım sabunu kepek oluşumunu tamamen yok eder. Beyazlaşmış saçlar için kullanıldığında 7-8 ay içerisinde doğal güç vererek eski rengini alır. Saç derisindeki bakteriler tamamen yok eder.