Muslera GS ne zaman geldi?

İçindekiler:

  1. Muslera GS ne zaman geldi?
  2. Muslera GS kaç paraya geldi?
  3. Galatasaray'da kaleci kim?
  4. Muslera kadroda neden yok?
  5. Muslera Galatasarayda kaç şampiyonluk yaşadı?
  6. Muslera kaç milyon euro?
  7. Muslera hangi oyuncuyla takas edildi?
  8. Marcao maaşı ne kadar?
  9. Galatasarayda 7 numara kim?
  10. Galatasaray takım kaptanı kim?
  11. GS Muslera gidiyor mu?
  12. Galatasaray Muslera gidecek mi?
  13. Muslera Galatasaray'a gelecek mi?
  14. Muslera kaç milyon euroya geldi?
  15. Marcao kaç milyona geldi?
  16. Galatasaray 99 numara kim?

Muslera GS ne zaman geldi?

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Uruguaylı başarılı futbolcu Fernando Muslera Galatasaray ile 2011 yılında sözleşme imzaladı. Yaklaşık 9 yıldır Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu 2021 yılında da Galatasaray'da da forma giyecek.

Muslera GS kaç paraya geldi?

Muslera, Manchester United ve Atlético Madrid gibi kulüplerinde listesinde bulunmasına rağmen 2011-12 sezonu öncesi 6.750.000 Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray'da kaleci kim?

1 - Fernando Muslera - Kaleci - GALATASARAY.ORG.

Muslera kadroda neden yok?

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, Kolombiya'daki siyasi olaylar ve Arjantin'deki pandeminin kötü seyri nedeniyle Copa America'da oynamak istemediğini belirtti. Arjantin ve Kolombiya'nın ev sahipliği iptal edilirken 2021 Kupa Amerika (Copa America), Brezilya'da düzenlenecek.

Muslera Galatasarayda kaç şampiyonluk yaşadı?

Uruguaylı kaleci, sarı-kırmızılı takımda 5 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası, 5 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayarak 14 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Muslera kaç milyon euro?

"Muslera, 3 milyon 750 bin euro'dan 2.5 milyon euro'ya indi." diyen Cengiz, "Müthiş bir indirim. Gerçek kaptanlık, üç kuruşun peşine düşmedi. Kendisine çok iyi teklifler olmasına rağmen bunları yaptı." şeklinde konuştu.

Muslera hangi oyuncuyla takas edildi?

Fernando Muslera transferinde Lazio'ya takasta verilen Lorik Cana, bu konuyla ilgili yıllar sonra eğlenceli bir itirafta bulundu. Cana, "Bir sezon kalabildim ama sakatlıklar oldu. Büyük kulübe gitmem için fırsatım oldu. Bu sayede Muslera da G.Saray'a geldi.

Marcao maaşı ne kadar?

Marcao'nun 2022-23 sezonunda 1.3 milyon euro, 2023-24 sezonunda ise 1.4 milyon euro kazanacağı duyuruldu. Marcao önceki sözleşmesine göre geride kalan sezon 850 bin euro garanti ücret kazandı. Brezilyalı oyuncu gelecek sezon ise 900 bin euro kazanacak.

Galatasarayda 7 numara kim?

Galatasaray A.Ş. kadrosu
#OyuncuPiyasa değeri
7Kerem Aktürkoglu K. Aktürkoglu Sol Kanat3.50 mil. €
8Ryan Babel R. Babel Sol Kanat1.20 mil. €
53Baris Yilmaz B. Yilmaz Sol Kanat1.00 mil. €
66Arda Turan A. Turan Sol Kanat600 Bin €
27 satır daha

Galatasaray takım kaptanı kim?

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Klübü Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve takım kaptanı Fernando Muslera katıldı.

GS Muslera gidiyor mu?

Süper Lig'de Galatasaray'a 2011-2012 sezonunda transfer olan Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımla sözleşme yeniledi. Galatasaray ile 14 kupa kazanan Uruguaylı eldiven, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2024'e uzattı.

Galatasaray Muslera gidecek mi?

Muslera, tarihinde Galatasaray ile bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemiş ve 3 yıl daha kendisini sarı-kırmızılı takıma bağlayan anlaşmaya imza atmıştı.

Muslera Galatasaray'a gelecek mi?

Galatasaray'a kalecisi Fernando Muslera'dan da müjdeli haber geldi. ... Halen ailesiyle birlikte tatilde olan Muslera, 14 Temmuz'da İstanbul'da olacak. Deneyimli eldiven, Galatasaray'ın 21 Temmuz'da PSV Eindhoven ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı maçta forma giyebilecek.

Muslera kaç milyon euroya geldi?

"Muslera, 3 milyon 750 bin euro'dan 2.5 milyon euro'ya indi." diyen Cengiz, "Müthiş bir indirim. Gerçek kaptanlık, üç kuruşun peşine düşmedi.

Marcao kaç milyona geldi?

Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Marcao 20 milyon Euro - Fotomaç

Galatasaray 99 numara kim?

Galatasaray 2020/2021 Kadro
NoAd
1Fernando Muslera-
99Fatih Öztürk-
34Okan Kocuk-
56Kerem Yusuf Ersunar-
28 satır daha