Fiat EGEA kaç peşinat?

İçindekiler:

  1. Fiat EGEA kaç peşinat?
  2. Fiat EGEA peşinat ne kadar 2020?
  3. Otomobil Kampanyaları hangi aylarda olur?
  4. Yeni Clio peşinat ne kadar?
  5. Araba almak için en uygun zaman ne zaman?
  6. Fiat Plus pakette ne var?
  7. OYAK araç kampanyası peşinat ne kadar?
  8. Sıfır araba ne zaman alınmalı?

Fiat EGEA kaç peşinat?

Fiat, Mart ayında Egea Ailesi'nin dinamik üyesi Egea Hatchback'te cazip ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında 2018 model Fiat Egea Hatchback modellerine 25 bin TL peşinat ve ayda 1475 TL'lik taksitle sahip olunabilirken, zengin donanım içeriğine sahip Stil Paketi de hediye ediliyor.

Fiat EGEA peşinat ne kadar 2020?

Egea Hatchback 52.900 TL Peşin, Aylık 2.990 TL Taksitle Kampanyada belirtilen peşinat ve taksit tutarı Egea Ailesi modellerinde 91.000 TL tutarında, 48 ay vade, 1,66% faiz oranı ile kredi kullanımında geçerlidir.

Otomobil Kampanyaları hangi aylarda olur?

Hem alımlarda hem de satışlarda en canlı aylar mart, nisan ve mayıstır. Yazın bitişine denk gelen eylül ayında araç piyasasında büyük bir hareketlilik yaşanır ve ekim ayında da bu canlılığın etkileri görülür. Yıl sonu araba kampanyaları kasım ve aralık aylarında yapılır.

Yeni Clio peşinat ne kadar?

15.000 TL getir Yeni CLIO'yu götür Kampanya kapsamında minimum 15.000 TL peşinat tutarı yatıran müşterilerimize teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Clio versiyonları için fiyat sabitlemesi yapılabilecektir.

Araba almak için en uygun zaman ne zaman?

Hemen son modele yönelmek yerine önceki nesili beğeniyorsanız ona bakmanızda fayda var. Kasım ve Aralık ayları, normal piyasa şartlarında araba almak için en iyi zamandır. Ocak ayını da buraya dahil edebiliriz. Ayrıca yeni yıla girdikten sonra Mart, Nisan ve Mayıs aylarını unutmamak gerekiyor.

Fiat Plus pakette ne var?

Plus Paket ve Güvenlik Paketi Plus Paket Easy donanım seviyesinde 16 inç stil jantlar, 7 inç multimedya ekranı, krom sis farı çerçevesi, deri direksiyon ve vites topuzu ve hız sabitleme sistemi ekliyor.

OYAK araç kampanyası peşinat ne kadar?

Ödeyeceğiniz En düşük peşinat tutarı: 42.000 TL. Kullanacağınız kredi: 102.000 TL. Aylık Taktirler: 904,72 TL 36 AY ya da 3.223,37 TL 48 AY olarak karşınıza çıkacaktır.

Sıfır araba ne zaman alınmalı?

Yeni bir otomobil alacaksanız burada size Ocak ve Şubat aylarını tavsiye edebiliriz. Çünkü genelde bu aylarda otomobil firmaları kampanyalarına hız verirler. Çünkü bu dönem yeni serilerin piyasaya çıktığı zamanlardır. Bunun içinde sıfır araçlarda fiyat yüksek olurken bir önceki senenin sıfır fiyatlarında düşme yaşanır.