Ayşenur Hıçkıran kimdir?

İçindekiler:

  1. Ayşenur Hıçkıran kimdir?
  2. DenizBank'ın müşteri hizmetleri numarası kaç?
  3. DenizBank müşteri hizmetleri 7 24 açık mı?
  4. Deniz Bank Genel Müdürü kim?
  5. Intertech Genel müdür?
  6. DenizBank iş başvurusu nasıl yapılır?
  7. 0850 222 08 00 nerenin numarası?
  8. Deniz Bank müşteri hizmetleri nasıl bağlanılır?
  9. DenizBank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  10. DenizBank kredili mevduat hesabı nedir?
  11. DenizBank Mehmet Aydoğdu kimdir?
  12. DenizBank insan kaynakları müdürü kimdir?
  13. Intertech kimdir?
  14. DenizBank Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Ayşenur Hıçkıran kimdir?

Kariyerine 1996 yılında Citibank'ta Satış Müdürü olarak başlamış olan Ayşenur HIÇKIRAN, 1996-2013 yılları arasında sırasıyla Bursa Bölge Müdürü, Ege Bölge Müdürü, Marmara Bölge Müdürü, Türkiye Satış Kanalları Grubu Başkanı, Tüketici Kredileri ve Satış Kanalları Grubu Başkanı Ödeme Sistemleri, Tüketici Kredileri ,Satış ...

DenizBank'ın müşteri hizmetleri numarası kaç?

Bankamız müşterisi olduktan sonra herhangi bir kayıt ya da başvurunuza ihtiyaç olmaksızın 08 numaralı hattımızdan bizi arayarak hemen işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

DenizBank müşteri hizmetleri 7 24 açık mı?

Sadece Afili Bankacılık müşterilerine özel 0850 225 21 21 Afili İletişim Hattı ile tüm bankacılık işlemlerinizi, işlem menülerinde beklemeden özel Afili Müşteri Temsilcileri ile 7 gün 24 saat gerçekleştirebilirsiniz.

Deniz Bank Genel Müdürü kim?

Hakan Ateş (Haz 1997–) DenizBank/CEO

Intertech Genel müdür?

Ömer Uyar - CEO - Intertech Information Technology and Marketing Inc.

DenizBank iş başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular kariyer.denizbank.com üzerinden yapılmaktadır. Başvuları olumlu olarak değerlendirilen adaylarımız online genel yetenek sınavına katılıyorlar. Sınavdan başarılı olanlar video mülakata davet ediliyor.

0850 222 08 00 nerenin numarası?

Denizbank Hatalı İşlem Yaptı 0850 222 0800 bu servisi ilk 17.05.2021 saat 14:21 de arayarak kartım bozulduğu için Paracard talebinde bulundum ve posta teslimat adresim olarak iş adresimi verdim.

Deniz Bank müşteri hizmetleri nasıl bağlanılır?

Denizbank Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma 2021 Denizbank müşteri hizmetlerini numarası olan 08 aradıktan sonra sırası ile 2-1-0 şeklinde tuşlama yaptığınızda müşteri temsilcine canlı olarak bağlanabilirsiniz.

DenizBank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

Denizbank Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma 2021 Denizbank müşteri hizmetlerini numarası olan 08 aradıktan sonra sırası ile 2-1-0 şeklinde tuşlama yaptığınızda müşteri temsilcine canlı olarak bağlanabilirsiniz.

DenizBank kredili mevduat hesabı nedir?

Kurtaran Hesap, acil nakit ihtiyaçlarınızı 7/24 karşılayabileceğiniz, üstelik taksitli kullanıldığında geri ödemesini 12 aya varan vade seçenekleriyle yapabilme kolaylığı da sağlayan bir Kredili Mevduat Hesabıdır.

DenizBank Mehmet Aydoğdu kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Mehmet Aydoğdu, bankacılık kariyerine 1996 yılında başladı. 2002 yılında DenizBank A.Ş.'ye katılan Mehmet Aydoğdu, halen DenizBank A.Ş.'de Ticari Bankacılık ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

DenizBank insan kaynakları müdürü kimdir?

Henza Yetiş - İnsan Kaynakları İşe Alım Bölüm Müdürü - DenizBank | LinkedIn.

Intertech kimdir?

Intertech, finans sektörünün ihtiyaç duyduğu Bilgi Teknolojileri hizmetlerini sunmak amacıyla 1987 yılında kurulmuştur. Bugün Intertech, finans ve bankacılık sektörüne yönelik geliştirdiği yenilikçi çözümlerle, Türkiye'de ve dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri arasında yerini almıştır.

DenizBank Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Hakan Ateş (Haz 1997–) DenizBank/CEO