Tekfen Vakfı kime ait?

İçindekiler:

  1. Tekfen Vakfı kime ait?
  2. Tekfen bursu kaç TL?
  3. Tekfen Vakfı burs ne zaman açıklanacak?
  4. Tekfen burs başvurusu ne zaman 2021?
  5. Yarım Elma burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. Yarim elma bursu ne kadar?
  7. Eti bursu hangi bölümlere verilir?

Tekfen Vakfı kime ait?

Tekfen Eğitim, Sağlık, Kültür, Sanat ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, Tekfen Holding'in ortakları, kurucu üyeleri ve grup şirketleri tarafından 1999 yılında kurulmuş ve 2004 yılında Bakanlar Kurulu onayıyla “Kamu Yararına Çalışan Kurum” statüsü kazanmıştır.

Tekfen bursu kaç TL?

TEKFEN EĞİTİM, SAĞLIK, KÜLTÜR, SANAT VE DOĞAL VARLIKLARI KORUMA VAKFI
2020-2021 DÖNEMİ TEKFEN VAKFI BURS ÖDEME PLANI
Toplam3.280 TL
ÜNİVERSİTE
Cuma1.760 TL
15 Aralık 2020 Salı880 TL
16 satır daha

Tekfen Vakfı burs ne zaman açıklanacak?

Burs sonuçları Kasım ayı içerisinde neticelenmektedir. Tekfen Vakfı bursunu kazanan öğrencilerin isim listesi www.tekfenburs.org adresinden online olarak duyurulmaktadır. Kazanan öğrencilere mail yoluyla da bilgilendirme yapılmaktadır. Kazanamayan adaylara ayrıca geri bildirim yapılmamaktadır.

Tekfen burs başvurusu ne zaman 2021?

Burs Başvurusu için Son Tarih 19 Ekim 2021'dir.

Yarım Elma burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yarım Elma Bursu'nda belirli bir sonuç açıklanma tarihi yoktur. Başvuru tarihinizden itibaren 1 yıl boyunca burs almaya aday olursunuz. Bursun özelliği itibarıyla vakfımızın veya öğrencinin bulacağı bağışçı ile birlikte bursun diğer yarısının da vakıf tarafından tamamlanmasıyla burs bağlanacaktır.

Yarim elma bursu ne kadar?

Yarım Elma Bursu, aylık 350.-TL'lik burs miktarının her ay yarısının bir bağışçımız, diğer yarısının ise vakfımız ve/veya başka bir bağışçı tarafından karşılanarak bursiyere hizmet veya geri ödeme zorunluluğu olmadan verilen karşılıksız bir burstur.

Eti bursu hangi bölümlere verilir?

Mühendislik Fakültelerinin; Makine, Endüstri, Mekatronik, Elektrik Elektronik, Bilgisayar, Gıda ve Kimya mühendisliklerinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümlerinde ve Tıp Fakültesinde öğrenciyseniz başvurabilirsiniz.