Fatih Portakal hangi koyde?

İçindekiler:

  1. Fatih Portakal hangi koyde?
  2. Fatih Portakal nerede tarım yapıyor?
  3. Fatih Portakal şu an ne iş yapıyor?
  4. Fatih Portakal hastalığı nedir?
  5. Fatih Portakal'ın yatı var mı?
  6. Armağan Portakal nerede yaşıyor?
  7. Fatih Portakal ilk hangi kanalda?
  8. Fox TV neden ceza aldı 2020?
  9. Fatih Portakal teknesinin adı nedir?
  10. Armağan Portakal Çiftliği nerede?
  11. Fatih Portakal hangi kanalda spikerlik yapıyor?
  12. Fatih Portakal kiminle evlendi?

Fatih Portakal hangi koyde?

Fatih Portakal
2012 yılında Fatih Portakal
Doğum Nazilli, Aydın, Türkiye
MilliyetTürk
Eğitimİzmir Atatürk Lisesi İstanbul Üniversitesi
5 satır daha

Fatih Portakal nerede tarım yapıyor?

Armağan Portakal şu anda eşi gazeteci Fatih Portakal ile İzmir Seferihisar'da kurdukları Torlak Çiftliği'nde zeytincilikle uğraşıyorlar.

Fatih Portakal şu an ne iş yapıyor?

Gazeteci Televizyon SunucusuYoutuber Fatih Portakal/Meslekleri

Fatih Portakal hastalığı nedir?

Florya'da yer alan özel bir hastanede geçirdiği böbrek taşı hastalığının tedavisi yapılmak üzere ameliyat olmasının akabinde, eşi Armağan Portakal ile beraber bulundukları hastaneden fotoğraf paylaşan Fatih Portakal, sağlık durumunun iyi olduğuna yönelik kendisini merak edenlere bilgi verdi.

Fatih Portakal'ın yatı var mı?

Bir dergiye verdiği röportajda, Beneteau model üks yatını geçtiğimiz Ağustos ayında aldığını söyleyen Portakal, lüks deniz aracını "Yoğunluğun yarattığı stresi atabilmek için" almaya karar verdiğini ifade etti.

Armağan Portakal nerede yaşıyor?

Organik tarım yapan çift, emekliliklerini burada geçirecekler. İstanbul'da bir şirketin üst düzey yöneticiyken hayatında köklü bir değişiklik yapan Armağan Portakal, İzmir Seferihisar'a yerleşmişti. Armağan Portakal çiftliğinde, zeytin yetiştiriyor, tavuk besliyor ve tam bir köylü gibi yaşıyor.

Fatih Portakal ilk hangi kanalda?

1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine FOX'a geçti.

Fox TV neden ceza aldı 2020?

RTÜK tarafından yayınlanan rapora göre, kadına yönelik fiziksel şiddet sahneleri içeren Masumiyet dizisini yayınlayan FOX'a idari para cezası müeyyidesi kararı alındı. ...

Fatih Portakal teknesinin adı nedir?

Sözde halkçı ve dürüst geçinen Fatih Portakal'ın "Anchorman" adını verdiği milyonluk lüks bir yatının da olduğu ortaya çıktı.

Armağan Portakal Çiftliği nerede?

İzmir Seferhisar'daki Torlak Çiftliği, Armağan-Fatih Portakal çiftinin kurduğu hayallerin gerçeğe dönüşmüş hali. Bu tek katlı evin mekanları, az eşya ve az duvar ile engelsiz bir enerji akışına sahip.

Fatih Portakal hangi kanalda spikerlik yapıyor?

* 2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk Televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal ...

Fatih Portakal kiminle evlendi?

Armağan Portakale. 1997 Fatih Portakal/Eşi