AÖF sertifika sınavları ne zaman?

İçindekiler:

  1. AÖF sertifika sınavları ne zaman?
  2. Anadolu Üniversitesi vize sınavları ne zaman?
  3. AÖF sertifika sınavları online mı?
  4. AÖF sınava nasıl girilir 2021?
  5. AÖF e-sertifika sınav giriş belgesi nereden alınır?

AÖF sertifika sınavları ne zaman?

Sınav tarihinde Anadolu Üniversitesi Çevrimiçi Sınav Sistemi (https://esinav.anadolu.edu.tr/) üzerinden yapılacaktır. Sınava girmek isteyen adayların 29.03.2021 - 19.04.2021 tarihleri arasında sınav başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi vize sınavları ne zaman?

2020 AÖF SINAVLARI NE ZAMAN? AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan'da yapılacak. Final sınavı ise mayıs ayında gerçekleştirilecek ve 29-30 Mayıs'ta düzenlenecek. Vize sınavı için tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler.

AÖF sertifika sınavları online mı?

2021 Güz dönemi e-Sertifika Programlarının sınavları Türkiye'de 81 ilde online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler kayıt başvurusu esnasında tercih etmiş oldukları ilde tek oturumda sertifika sınavlarına gireceklerdir.

AÖF sınava nasıl girilir 2021?

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans ve lisans programlarına 2021-2022 öğretim yılı yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların Çevrimiçi (Online) başvuru ve kayıt işlemleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında https://aoskayit.anadolu. ...

AÖF e-sertifika sınav giriş belgesi nereden alınır?

Sisteme kayıtlı e-posta adresiniz ve şifreniz ile https://sinavbasvuru. anadolu.edu.tr adresinde yayınlanan 2021 Yaz dönemi sınav giriş belgenizi görüntüleyerek çıktı alınız. Sınav esnasında bu belgenin yanınızda olması gerekmektedir.