7060 neden arar?

İçindekiler:

  1. 7060 neden arar?
  2. 7060 neyin telefon numarası?
  3. 70 60 Numara Kime Ait?
  4. Vodafone ne icin arar?
  5. Türk Telekom 7060 Servisi nedir?
  6. Arayana dinlet nasıl yapabilirim?
  7. Türk Telekom kim aramış servisi?
  8. 7060 ücretli mi?

7060 neden arar?

Öncelikle şunu belirtelim bu telefon numarası Vodafone GSM şirketine ait bir numaradır. Vodafone'un AranayaDinlet Servis numarasıdır. Konuyla ilgili olarak Vodafone resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme mesajında şöyle deniliyor: Bu numara ArayanaDinlet servisine özel bir selfservis numarasıdır.

7060 neyin telefon numarası?

7060 numarası, ArayanaDinlet servisine özel bir selfservis numarasıdır.

70 60 Numara Kime Ait?

7060 Arayana Dinlet Servisi 7060 numarası, Vodafone Türkiye'ye ait olan ve arayana dinlet olarak bilinen bir servisin numarasıdır.

Vodafone ne icin arar?

Vodafone Redliler tüm mobil ihtiyaçları için 7/24 Özel Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirler. Hizmetten faydalanmak için bireysel hatlardan 7008*'i, sabit hatlardan 05**'i arayabilirsiniz. *Bireysel hatlardan yapılan aramalar tarifede tanımlı dakikalardan düşecektir.

Türk Telekom 7060 Servisi nedir?

ArayanıBil servisi sayesinde, telefonunuz kapalıyken, ya da hatta telefonunuz açık olduğu halde aranmak istemediğinizde sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz.

Arayana dinlet nasıl yapabilirim?

ArayanaDinlet servisini kullanabilmek için öncelikle servise abone olmanız gerekmektedir. www.vodafone.com.tr adresindeki ArayanaDinlet sayfalarındaki yönlendirmeleri izleyerek rahatça abone olabileceğiniz gibi, ABONE yazıp 7060'a ücretsiz SMS göndererek veya 7060 Sesli Yanıt Sistemini arayarak da servise aboneliğinizi ...

Türk Telekom kim aramış servisi?

ArayanıBil servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

7060 ücretli mi?

Öncelikli olarak 7060 nolu hat Vodafone Türkiye'ye ait bir servis numarasıdır. Arayana Dinlet servisi olarak bilinen bu servis Ücretli bir servistir. 7060 nolu hattın sizi araması sonrasında herhangi bir ücret ödemesi yapmazsınız. Ancak arama sonrası Satın Alma İşlemi yaparsanız ücretlendirme yapılır.