Vodafone hediye Çarkı 20 GB nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone hediye Çarkı 20 GB nasıl yapılır?
  2. Vodafone hediye Çarkı kaç günde bir?
  3. Vodafone yanimda Carki nasil cevrilir?
  4. Vodafone ilk ay 20 GB hediye nasıl alınır?
  5. Vodafonelular nasıl internet kazanır?
  6. Vodafone de salla kazan nasıl yapılır?
  7. Hosgeldin 20 GB nasıl yapılır?
  8. Vodafone bedava internet 2021 faturasız nasıl yapılır?
  9. Vodafone salla kazan nasıl yapılır 2021?

Vodafone hediye Çarkı 20 GB nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda ilk yıla özel 20 GB Vodafone Yanımda uygulamasına gir, hediye çarkını çevir. Bugün benim Vodafone'a gelişimin ilk yılı olduğu için 1 GB hediye internet yerine tam 20 GB hediye internet verdi. İşte Vodafone Yanımda uygulamasından çıkan uyarı. Bunlara bak, ilgini çekebilir.

Vodafone hediye Çarkı kaç günde bir?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone yanimda Carki nasil cevrilir?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone ilk ay 20 GB hediye nasıl alınır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafonelular nasıl internet kazanır?

Vodafone'dan 1 GB bedava internet kazanmak ve bu kampanyaya katılmak isteyen faturalı Vodafone hat sahipleri; "EFATURA" boşluk "E-POSTA adresi" yazıp 7000'e ücretsiz kısa mesaj göndererek veya "SMSFATURA" yazıp 7000'e mesaj göndererek faturalarını SMS olarak alarak çevre dostu şekilde kağıtla fatura talep etmeden, 15 ...

Vodafone de salla kazan nasıl yapılır?

Vodafone salla kazan bölümüne girmek için fırsatlar ve kampanyalar bölümüne girin. Üstteki görsele benzer bir ekran karşınıza çıkacak. Sağ orta üst tarafta hediye çarkı şekildeki simgeye tıklayın.

Hosgeldin 20 GB nasıl yapılır?

Hoşgeldin 20 GB Paketi Nasıl Yapılır?
  1. Bu şartı karşılayan kişiler cep telefonlarından mesaj kısmında büyük harfler ile Hosgeldin 20 GB yazıp 2200'a mesaj göndermeleri gerekmektedir.
  2. Bu mesajı göndermek isteyen kişinin faturasız hatta sahip olması gerekir.

Vodafone bedava internet 2021 faturasız nasıl yapılır?

Vodafone Faturasız Bedava İnternet Kazanma 2021 Vodafone faturasız hat kullanıcı surpriz hediye kazanmak için Surpriz > 6666'a size tanımlanan hediye kazanabilirsiniz.

Vodafone salla kazan nasıl yapılır 2021?

Vodafone salla kazan bölümüne girmek için fırsatlar ve kampanyalar bölümüne girin. Üstteki görsele benzer bir ekran karşınıza çıkacak. Sağ orta üst tarafta hediye çarkı şekildeki simgeye tıklayın.