E devletten plaka sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E devletten plaka sorgulama nasıl yapılır?
  2. EGM sorgulama nedir?
  3. EGM SEC nasıl kullanılır?
  4. Plakanın kime ait olduğunu öğrenme?
  5. EGM SEC nasıl giriş yapılır?
  6. EGM seç nedir?

E devletten plaka sorgulama nasıl yapılır?

E DEVLET İLE PLAKA SORGULAMA NASIL YAPILIR? Emniyet Genel Müdürlüğü menüsünü açarak "Araç Plaka Sorgulama" bölümünü seçtikten sonra sizden istenilen bilgileri girerek plaka sorgulaması yapabilirsiniz.

EGM sorgulama nedir?

EGM araç sorgulama işlemi, Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yapılan ve araca ait herhangi bir borcun bulunup bulunmadığını gösteren bir hizmettir. ... Bu durum Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında araç rehin olma durumu olarak kabul edilir. Ayrıca aracın çalıntı olup olmadığı da merak konusudur.

EGM SEC nasıl kullanılır?

Kullanıcı hesabına tanımlı EGMSEC telefon uygulaması mevcut ise tek kullanımlık parola girme ekranı gelir. Bu aşamada kullanıcı cep telefonundan EGMSEC uygulamasını açarak, uygulama üzerinde elde ettiği tek kullanımlık parolayı tarayıcı üzerinde açık olan ikincil parola kısmına girer ve sisteme giriş yapar.

Plakanın kime ait olduğunu öğrenme?

SMS ile Plakadan Araç Sorgulama Nasıl Yapılır? Mesaj yoluyla da plakadan araç sorgulama işlemi yapmak mümkün. Ücretli bir sorgulama türü olan SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ'e yollayabilirsiniz.

EGM SEC nasıl giriş yapılır?

İnternet tarayıcısından https://kbs.egm.gov.tr adresine girilir. Karşınıza gelen sayfada kullanıcı bilgileri girilerek Giriş butonuna tıklanır. Kullanıcı hesabına tanımlı EGMSEC telefon uygulaması mevcut ise tek kullanımlık parola girme ekranı gelir.

EGM seç nedir?

Emniyet Genel Müdürlüğü iki faktörlü kimlik doğrulama uygulaması.