Bilgisayar WhatsApp web nasıl kurulur?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar WhatsApp web nasıl kurulur?
  2. WhatsApp web açılmıyor ne yapmalıyım?
  3. Web WhatsApp nasıl yüklenir?
  4. Telefonsuz WhatsApp web nasıl kullanılır?
  5. Telefon bozuldu WhatsApp nasıl girerim?
  6. Telefonum bozuldu bilgisayardan WhatsApp nasıl girebilirim?

Bilgisayar WhatsApp web nasıl kurulur?

Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp' girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

WhatsApp web açılmıyor ne yapmalıyım?

Bilgisayarınızın İnternet bağlantısı çalışıyorsa, WhatsApp Web'de sayfanızı yenileyin veya WhatsApp Masaüstü'nü kullanıyorsanız programdan çıkın ve yeniden başlatın. Sorun devam ederse WhatsApp Web veya Masaüstü'nden çıkıp yeniden giriş yapmayı deneyin.

Web WhatsApp nasıl yüklenir?

●Google Chrome tarayıcınız üzerinden https://web.whatsapp.com/ WhatsApp Web adresine ulaşın. Telefonunuzda karşınıza gelen ekranda "TAMAM ANLAŞILDI" seçeneğinin üzerine dokunun. ●Bu adımdan sonra kameranız açılacak. Daha önceden Google Chrome üzerinde açtığınız WhatsApp Web sayfasında da bir barkod gösterilecek.

Telefonsuz WhatsApp web nasıl kullanılır?

WhatsApp uygulamasında yer alan kullanım şartlarını kabul ettikten sonra ileri butonuna basın. Ardından karşınıza çıkan ekranda yer alan kutucuğa kullanmak istediğiniz telefon numarasını yazın. Telefonunuza gelen SMS'te yer alan onay kodunu uygulamaya girdikten sonra telefonsuz WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefon bozuldu WhatsApp nasıl girerim?

Yapılması gerekenler
  1. SIM kartınızı kilitleyin. Öncelikle, en kısa zamanda cep telefonu operatörünüzü arayıp SIM kartınızı kilitletin. ...
  2. Bu noktada 2 seçeneğiniz vardır: Aynı numaralı yeni bir SIM kartı kullanarak aynı WhatsApp'ı yeni telefonunuzda aktif hale getirebilirsiniz.

Telefonum bozuldu bilgisayardan WhatsApp nasıl girebilirim?

Bilgisayarınıza WhatsApp indirildikten ve yüklendikten sonra, bilgisayarınızdaki WhatsApp simgesine tıklayarak WhatsApp'ı açın. Sonra, WhatsApp sizden WhatsApp'tan bir doğrulama kodu alabilmeniz için Telefon numaranızı girmenizi isteyecektir. Cep Telefonu Numaranız olmadığı için Ev Telefon Numaranızı girin.