Araç muayene randevusu telefonla nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Araç muayene randevusu telefonla nasıl alınır?
  2. TÜVTÜRK sıra numarası nasıl alınır?
  3. Vize sırası nasıl alınır?
  4. Araç muayenesini nasıl alabilirim?
  5. Araç muayene nereden alınır?

Araç muayene randevusu telefonla nasıl alınır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

TÜVTÜRK sıra numarası nasıl alınır?

Akıllı telefon kullanmayan araç sahipleri ise sıra numaralarını istasyonlarda bulunan kiosklardan alabilecekler. Araç muayene randevuları ise, www.tuvturk.com.tr internet sitesi, 88 88 numaralı çağrı merkezi ve e-devlet üzerinden tüm araç sahiplerine ücretsiz olarak veriliyor.

Vize sırası nasıl alınır?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.

Araç muayenesini nasıl alabilirim?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz. TÜVTÜRK iletişim formuna linkten ulaşabilirsiniz.

Araç muayene nereden alınır?

Araç muayene randevuları www.tuvturk.com.tr internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden bugüne kadar ücretsiz olarak verilmekte olup, bundan sonra ücretsiz olarak verilmeye devam edilecektir.