Strefen boğaz pastili ne kadar?

İçindekiler:

  1. Strefen boğaz pastili ne kadar?
  2. Strepsils pastil kaç yaşında kullanılır?
  3. Strepsils Honey and Lemon nedir?
  4. Strepsils ne işe yarar?
  5. Bepanthene pastil ne işe yarar?
  6. Pastil çocuğa verilir mi?
  7. Strepsils pastil kimler kullanabilir?
  8. Strepsils bal limon ne işe yarar?
  9. Septisil pastil bal limon nasıl kullanılır?
  10. Bepanthene pastil ne kadar?
  11. Boğaz pastili kaç yaşında kullanılır?
  12. Otacı pastil kaç yaş kullanabilir?

Strefen boğaz pastili ne kadar?

Strefen İntensive Pastil Ballı Limonlu (16 pastil) - 29,90 TL.

Strepsils pastil kaç yaşında kullanılır?

Kullanım Talimatı/Kullanım önerileri; Yetişkinlerde günlük önerilen doz 8 pastildir. 5 yaşın üzerindeki çocuklarda günde 4-5 pastildir. 3-5 yaş arası çocuklarda günde 3 pastildir. 2-3 saatte bir pastili ağızda yavaşça emerek kullanabilirsiniz. 3 yaşın altındaki çocuklarda kullanımı önerilmemektedir.

Strepsils Honey and Lemon nedir?

Strepsils Honey & Lemon bal ve limon tatlarında aromalı pastil. Boğaz ağrısına neden olan lokal semptomlarda etkin bir rahatlama sağlar. Ürün Kullanımı; Yetişkinler için eczacınız veya doktoruz farklı bir kullanım önermedikçe günlük 8 pastil kullanabilirsiniz.

Strepsils ne işe yarar?

Strepsils Herbal boğaz pastili ne işe yarar sorusuna cevap arayanlar için boğaz ağrılarında bağışıklık, savunma ve öksürük desteği sağladığı belirtilmelidir. Strepsils Herbal boğaz pastilleri tahriş olmuş dokuları rahatlatarak boğaz ağrılarını yatıştırmaya yardımcı olur.

Bepanthene pastil ne işe yarar?

BEPANTHEN Pastil, solunum yolu enfeksiyonlarında, bademcik ameliyatlarında, diş çekiminden sonraki yaralar, aftlar, protez vurmaları gibi odontolojik rahatsızlıklarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır. Uygulama şekli: Ağızda yavaşça eritilir (özellikle ağız ve farenks hastalıklarında).

Pastil çocuğa verilir mi?

3- Pastil ağızda çiğneyerek kısa sürede tüketmeye çalışmamalısınız, yavaş yavaş ağzınızın içinde çevirerek tüketmelisiniz. 4- Çocuklar pastil tadı keskin, acı geldiği için hemen yutmaya kalkabilirler. Bu nedenle dört yaşından büyük çocuklara pastili ikiye bölüp, yarım pastil verebilirsiniz.

Strepsils pastil kimler kullanabilir?

Yetişkinlerde önerilen günde 8 pastildir. 5 yaşın üzerindeki çocuklarda 4-5 pastil, 3-5 yaş arası çocuklarda 3 pastildir. 2-3 saatte bir ağızda emilerek kullanılır. *3 yaşın altındaki çocuklarda kullanım önerilmemektedir. **En iyi kullanım için, hekime başvurunuz.

Strepsils bal limon ne işe yarar?

Strepsils Bal ve Limon Aromalı Pastil, boğaz ağrısına neden olan lokal semptomlarda etkin bir rahatlama sağlar. Strepsils Bal ve Limon Aromalı Pastil'i günde 3-4 adet, çiğnemeden, bitene kadar sadece emerek kullanabilirsiniz. Pastillerin çiğnenmesi etki süresini azalttığından çiğnenmemesi tavsiye edilir.

Septisil pastil bal limon nasıl kullanılır?

Her bir pastil etken madde olarak 2.4 mg Heksilrezorsinol içermektedir. Büyüklerde günde 12 pastil;6-12 yaş arası çoçuklar günde 8 pastil alabilirler. Pastil ağızda eritilerek kullanılır. Lokal antiseptik,lokal anestezil pastil.Boğaz ağrısına neden olan lokal belirtilerin giderilmesine yardımcı olur.

Bepanthene pastil ne kadar?

Bayer Türk Kimya San. Tic. Ltd. Şti....İLAÇ BİLGİLERİ
Satış Fiyatı32.5 TL [ ]
Reçete DurumuNormal Reçeteli bir ilaçdır.
Barkodu8699546115198
Etkin MaddeDekspantenol
ATC KoduA11HA30
2 satır daha

Boğaz pastili kaç yaşında kullanılır?

Yalnızca 11 yaş ve üzerindeki bireylerin kullanması önerilir. Hamilelik ve emzirme döneminde boğaz pastilinin kullanımı için doktor görüşü alınmalıdır.

Otacı pastil kaç yaş kullanabilir?

Kullanım Şekli ve Dozu: Büyükler günde 10 pastil, 6 - 12 yaş arası çocuklar günde 6 pastile kadar alabilirler. Pastil ağızda eritilerek kullanılır.