Ebru Gündeş yüzüne ne yaptı?

İçindekiler:

  1. Ebru Gündeş yüzüne ne yaptı?
  2. Ebru Gündeş'in kızı kimdir?
  3. Serdar Ortaç Ebru Gündeş evlendi mi?
  4. Ebru Gündeş'in kızı var mı?
  5. Serdar Ortaç Ahmet Kaya arasında ne oldu?
  6. Ebru Gündeş Serdar Ortaç niye küs?
  7. Filiz Akın estetik doktoru kim?

Ebru Gündeş yüzüne ne yaptı?

Ünlü sanatçı, hakkında bitip tükenmeyen 'Burnu, kaşları estetikli, yüzünü de örümcek ağı yöntemiyle düzelttirdi' iddialarına son noktayı, 7 yaşında çekilmiş fotoğrafıyla koydu. Fotoğrafını paylaşan sanatçı, "Botoks ve göğüs estetiğinden başka operasyon yaptırmadım" dedi.

Ebru Gündeş'in kızı kimdir?

Alara Zarrab Ebru Gündeş/Kızları

Serdar Ortaç Ebru Gündeş evlendi mi?

İki kez evlendiğini ama yürütemediğini söyleyen Gündeş "Belki de şu an bu gelinlikle bir prova yapıyorum. Artık evlenmek istiyorum. İnşallah üçüncü evliliğimde mutlu olurum" diye konuştu. Bunun üzerine Ortaç ise "Biz bu gece evleniyoruz.

Ebru Gündeş'in kızı var mı?

Alara Zarrab Ebru Gündeş/Kızları

Serdar Ortaç Ahmet Kaya arasında ne oldu?

Serdar Ortaç, 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği 'Yılın En İyi 10 Müzik Yıldızı Yarışması' ödül töreninde Ahmet Kaya'nın linç edilmesi olayı nedeniyle çok pişman olduğunu söyleyerek, "Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından" dedi.

Ebru Gündeş Serdar Ortaç niye küs?

Şarkıcı Serdar Ortaç, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile arasının açılma nedeni olarak Demet Akalın'ı gösterdi. Serdar Ortaç, YouTube üzerinden yayınlanan 'Magazin Noteri' isimli bir programa konuk oldu. 50 yaşındaki şarkıcı, meslektaşı Demet Akalın yüzünden Ebru Gündeş'le arasının açıldığını açıkladı.

Filiz Akın estetik doktoru kim?

Prof. Dr. Onur Erol, Türkiye'nin estetik cerrahi duayenlerinden. Uluslarlararası başarılara imza atmış, Ajda Pekkan, Filiz Akın, Deniz Akkaya gibi bir çok şöhrete, ''biçim vermiş'' bir hekim.