Vodafone Ev Internetimi nasıl öderim?

İçindekiler:

  1. Vodafone Ev Internetimi nasıl öderim?
  2. Vodafone müşteri hizmetleri nasıl ulaşabilirim?
  3. Evde internet için en iyisi hangisi?
  4. Içerik servis ücreti nasıl iptal edilir?
  5. Vodafone abone nasıl iptal edilir?
  6. Türkiye'nin en iyi interneti hangisi?

Vodafone Ev Internetimi nasıl öderim?

Ödemelerinizi Vodafone Yanımda Uygulaması ya da Jetfatura kullanarak, web sitemizde belirtilen ödeme noktalarına, bankalar ya da anlaşmalı kuruluşların veznelerine, bankaların internet bankacılığı üzerinden, otomatik ödeme talimatı vererek, telefon bankacılığı ve ATM hizmetleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Vodafone müşteri hizmetleri nasıl ulaşabilirim?

Çağrı Merkezi
  1. Vodafone hatlarınızdan 542, diğer operatörlerden ve sabit hatlardan 00 00, yurt dışından + 00 00'ı arayarak ulaşabilirsiniz.
  2. 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i ücretsiz arayarak tüm işlemleriniz kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Evde internet için en iyisi hangisi?

Turkcell Superonline en iyi internet sağlayıcılar arasında ilk sırada bulunuyor. Gelişmiş fiber ağı ile Türkiye'nin pek çok noktasında fiber internet sağlıyor. Üstelik pek çok firma da Turkcell Superonline'ın fiber ağını kullanıyor.

Içerik servis ücreti nasıl iptal edilir?

İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

Vodafone abone nasıl iptal edilir?

SüperNet internet ve/veya telefon hizmetinizi iptal etmek isterseniz detaylı bilgi için 08 numaralı Müşteri Hizmetleri'mizi arayabilirsiniz. Ayrıca talebinizi belirten SüperNet İptal Talep Formu'nu 0216 55631 5563177 numaralı faksa imzalı olarak göndererek iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi interneti hangisi?

nPerf hız testi servisi üzerinden 2020 yıllının tamamını kapsayan hız testi sonuçlarına göre Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı ortalama 26.45 Mbps download (veri indirme) hızıyla 2019'da olduğu gibi yine TurkNet oldu!