Türk Telekom stajyer alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom stajyer alıyor mu?
  2. Türk Telekom iş başvurusu nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom kaç yaşında?
  4. Start proje Kampı nedir?
  5. Turk Telekom un sahibi kim?
  6. Türk Telekom Genel Müdürü Kimdir?
  7. Aselsan staj sonuçları ne zaman açıklanır?
  8. Türk Telekom özelleştirmesi kaç yıllık?

Türk Telekom stajyer alıyor mu?

Yeni mezunsan, Start Yeni İşim'le Türk Telekom ailesine tam zamanlı katılabilir, 18 ay sürecek gelişim programına dahil olabilirsin. Eğer üniversitelerin üçüncü veya dördüncü sınıflarında öğrenciysen, Start Stajım'la 6 haftalık staj programına katılarak kendini gösterebilir, uzun dönemli staj fırsatı yakalayabilirsin.

Türk Telekom iş başvurusu nasıl yapılır?

Santral'den Türk Telekom iş ilanlarına başvurmak için öncelike https://basvuru.turktelekomkariyer.com.tr/uyelik/bireysel/ adresinden üye olmak gerekiyor. Ardından da üyelik gerçekleşince https://basvuru.turktelekomkariyer.com.tr/uyelik/login.aspx adresinden sisteme giriş yapıp ilanlarına başvuruda bulunulabilir.

Türk Telekom kaç yaşında?

26 yıl () Türk Telekom/Yaş

Start proje Kampı nedir?

İnovasyon Kampı; Türk Telekom'un almış olduğu 40 kişilik START Programı'nın 5-6 kişilik gruplar halinde bölünmüş olduğu, herkesin ayrı ayrı inovasyon projesi geliştirip yarıştığı bir platformdu. ... Herkes kendi grubunu kurdu ve projeler belirlendi.

Turk Telekom un sahibi kim?

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 55'i LYY (LYY Telekomünikasyon A.Ş.), %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ve %5'i Türkiye Varlık Fonu'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri Mayıs 2008 itibarıyla Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmektedir.

Türk Telekom Genel Müdürü Kimdir?

Ümit Önal (–) Türk Telekom/CEO

Aselsan staj sonuçları ne zaman açıklanır?

Başvuru sonuçlarını Mayıs Ayı içerisinde Vizyoner Genç profilinizdeki başvurularım alanından öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom özelleştirmesi kaç yıllık?

Böylece Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası Türk Telekom'un çoğunluğuna sahip oldu. Bu işlemin ardından Suudiler, Türk Telekom'u, 6,5 milyar dolara 21 yıl için kiralayıp, Türk bankalarından da 4.7 milyar dolar borç alarak, ödeme yapmadan devretmiş oldu. Yerli sermaye ise yabancı sermayeye aktarılmış oldu.