Galatasaray Sivasspor maçı hangi statta?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Sivasspor maçı hangi statta?
  2. Denizlispor Galatasaray maçı hangi gün?
  3. Sivasspor maçı ne zaman oynanacak?
  4. Galatasaray maçı tv veriyor mu?
  5. Hangi takım kırmızı kart gördü?
  6. Beşiktaşta kırmızı kartı kim gördü?
  7. Sivas Fenerbahçe maçını kim yönetecek?
  8. Sivasspor maçını kim yönetecek?
  9. GS Denizlispor golleri kim attı?

Galatasaray Sivasspor maçı hangi statta?

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak . Maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Denizlispor Galatasaray maçı hangi gün?

11 Mayıs Salı günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

Sivasspor maçı ne zaman oynanacak?

29 Ağustos 2021 Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 19.15'te başlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadele beIN Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Galatasaray maçı tv veriyor mu?

RANDERS GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA? Randers - Galatasaray maçı Star TV ekranında canlı ve şifresiz yayınlanıyor.

Hangi takım kırmızı kart gördü?

Süper Lig'de sezonun geride kalan bölümünde en fazla kırmızı kartı Fraport TAV Antalyaspor ile Atakaş Hataysporlu futbolcular gördü.

Beşiktaşta kırmızı kartı kim gördü?

Beşiktaş'ta Valentin Rosier Adana Demirspor maçının ardından kırmızı kart gördü. Vargas'ın attığı gol öncesi serbest vuruş sırasında hakeme itirazda bulunan ve sarı kart gören Rosier, karşılaşma sonrası ise koridorda ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sivas Fenerbahçe maçını kim yönetecek?

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Muhittin Gürses yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya.

Sivasspor maçını kim yönetecek?

Fenerbahçemiz ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Süper Lig'de dördüncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 12 Eylül Pazar günü saat 17.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalacak.

GS Denizlispor golleri kim attı?

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller, 22. dakikada Halil, 35. dakikada penaltıdan Babel ile ilki penaltıdan olmak üzere 86. ve 89. dakikalarda Muhammed'den geldi. Denizlispor'un tek sayısını ise 62. dakikada Recep Niyaz kaydetti.