Handikap 4 0 nedir?

İçindekiler:

  1. Handikap 4 0 nedir?
  2. Ilk yarı maç sonucu 2 1 ne demek?
  3. İddaa C ne demek?
  4. İddaa maç nasıl oynanır?
  5. Handikap MS 0 2 ne demek?
  6. 2 0 handikap ne demek?
  7. Iddaa maç sonucu nasıl oynanır?

Handikap 4 0 nedir?

Handikap 4: Favori takımın, rakibini yenmesi için en az 5 farkla mağlup etmesi gerekir.

Ilk yarı maç sonucu 2 1 ne demek?

2/1: İlk yarıyı deplasman takım kazanır ama maçı ev sahibi takım alır demektir. 1/X: İlk yarıyı ev sahibi takım alır ama maç berabere biter demektir. ... X/2: İlk yarı berabere biter ama maçı deplasman takım kazanır demektir.

İddaa C ne demek?

İddaa oyununda çifte şans olarak adlandırılan ( Ç ) bir karşılaşmaya 2 tahminde bulunarak kazanma şansınızı arttırıcı özelliği olan oyun şeklidir.İddaa programından seçtiğimiz karşılaşmayı çifte şans olarak nasıl işaretleriz.

İddaa maç nasıl oynanır?

programdan, tahminde bulunmak istenilen maç seçilir. maçın kodu, kupondaki maç kodu alanına yukarıdan aşağıya doğru işaretlenir. daha sonra, kupon üzerinde bu maçın kesin sonucu maç sonucu alanına 1, 0 , 2 cinsinden işaretlenir. maç sonucu oyununda, bir maç için aynı satırda en fazla 2 tahminde bulunulabilir.

Handikap MS 0 2 ne demek?

0-2'de deplasman takımı 2-0 önde başlar ve bu bahse göre tahmin yapılması istenir. Aynı şekilde 1-0 ve 2-0 handikaplarda da ev sahibinin avansla maça başlayacağı anlamına gelir.

2 0 handikap ne demek?

Aynı şekilde 1-0 ve 2-0 handikaplarda da ev sahibinin avansla maça başlayacağı anlamına gelir. Örneğimizi verelim: Bayern Münih-Bochum maçında HMS -2'nin anlamı Bochum'un maça 2-0 önde başlayacağı anlamına gelir. Karşılaşma 2-0 Bayern Münih'in üstünlüğü ile biterse iddaa oyununa göre maç berabere bitmiş sayılır.

Iddaa maç sonucu nasıl oynanır?

Yeni iddaa oyunundaki Kurallara Göre, İddaa oyununda maçın sonunda yani, 90 dakika sonunda karşılaşmanın nasıl biteceğiyle ilgili tahminde bulunma oyundur.90 dakika bitip 4. hakem uzatma süresi tabelasını kaldırıp uzatılıcak dakika süresini gösterir ve o sürede oynandıktan sonra son düdük çalındığında maç sonucu belli ...