Batuhan ve Nur ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Batuhan ve Nur ayrıldı mı?
  2. Kısmetse olur da Batuhan kimdir?
  3. Nur Erkoç ne ameliyatı oldu?
  4. Nur Erkoç kaç doğumlu?
  5. Nur Erkoç kulağına ne oldu?
  6. Nur Erkoç Kulaklarına ne oldu?
  7. Kısmetse olur nur kaç yaşında?
  8. Nur Erkoç'un çocuğu kimden?

Batuhan ve Nur ayrıldı mı?

Geçtiğimiz ağustos ayında boşanma kararı alan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli evlerini ayırmalarıyla gündeme gelmişti. 2016 yılında 'Kısmetse Olur' programında tanışıp nikah masasına oturan çiftin 3 yıllık evliliği bitti! 2. Sayfa programına konuk olan Erkoç, canlı yayında boşandıklarını açıkladı.

Kısmetse olur da Batuhan kimdir?

Aslen Erzurumlu olan Batuhan Cimilli, 1991 yılında dünyaya geldi. Kısmetse Olur'a sonradan dahil olan Batuhan'ın gelin adaylarından Melis'in eski arkadaşı olduğu ortaya çıktı. 2016 yaz aylarında Nur Erkoç ile nikah masasına oturan Batuhan Cimilli, 2017 yılında bir kız çocuğu babası oldu.

Nur Erkoç ne ameliyatı oldu?

'Kısmetse Olur' yarışmasıyla tanınan Nur Erkoç, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Nur Erkoç, geçirdiği operasyonu anlattı...

Nur Erkoç kaç doğumlu?

Erkoç, 1992 yılında İzmir'de doğdu. Erkoç, Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veterinerlik Bölümünden mezun oldu.

Nur Erkoç kulağına ne oldu?

Nur Erkoç kepçe kulak ameliyatı oldu.

Nur Erkoç Kulaklarına ne oldu?

2016 yılında, aynı yarışmadaki damat adaylarından Batuhan Cimilli ile evlenen Nur Erkoç, boşandıklarını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde kepçe kulak operasyonu geçiren Erkoç, yayına kulağındaki bandajlarıyla katılırken; Batuhan Cimilli ile 3 yıllık evliliğini bitirdiğini açıkladı. ... Kepçe kulak ameliyatı oldum.

Kısmetse olur nur kaç yaşında?

8 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Nur Erkoç 23 yaşında. 1.70 boyunda, 49 kiloda. Balık burcu olan Nur Erkoç Üniversite öğrencisidir. Kısmetse Olur evine geldiğinde daha önce evlenip boşandığını gizleyen Nur Erkoç 1 yıl evliliğin ardından boşandığını söylemişti.

Nur Erkoç'un çocuğu kimden?

Bir televizyon programında tanındı 2016 yaz aylarında Nur Erkoç ile nikah masasına oturan Batuhan Cimilli, 2017 yılında bir kız çocuğu babası oldu.