Neslican Can tay öldü mü?

İçindekiler:

  1. Neslican Can tay öldü mü?
  2. Neslican Tay kaç yaşında öldü?
  3. Neslican Tay nasıl kanser olduğunu öğrendi?
  4. Neslihan Can Tay neden öldü?
  5. Neslican Tay bacağını neden kaybetti?
  6. Neslican Tay hangi kanserlere yakalandı?

Neslican Can tay öldü mü?

Ben Bir Bacaktan İbaret Değilim sloganıyla yaptığı TED konuşmasından sonra tanınırlığı arttı. YouTube kanalı 800.000'den fazla takipçiye ulaştı. 'da malign mezenşimal tümör sebebiyle hayatını kaybetti.

Neslican Tay kaç yaşında öldü?

21 yaşında (1998–2019) Neslican Tay/Öldüğü zamanki yaşı

Neslican Tay nasıl kanser olduğunu öğrendi?

Neslican, fenalaşınca İstanbul'da bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Teşhis konulduğunda tümör tüm bacağını sarmış, kemiği aşındırmış ve artık bacağını kurtarmak imkansızlaşmıştı. Bacağını kaybetmesinden altı ay sonra, Neslican, kanserin akciğerine sıçradığını öğrendi.

Neslihan Can Tay neden öldü?

2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine 'Demir Kadın' diyen Neslican Tay, verdiği röportajda söylediği "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!" , "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim. ... Neslican Tay 20 Eylül Cuma günü yaşamını yitirdi.

Neslican Tay bacağını neden kaybetti?

2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine 'Demir Kadın' diyen Neslican Tay, verdiği röportajda söylediği "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!" , "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim.

Neslican Tay hangi kanserlere yakalandı?

Hastaneden gelen vefat haberini ise doktoru şu ifadelerle açıklamıştı: "Neslican Tay kızımız tarihinde uzun süredir mücadele ettiği “yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümör” e bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti.