Hülya Avşar'ın Zehra kızı kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Hülya Avşar'ın Zehra kızı kaç yaşında?
  2. Alaattin Kadayifci kim?
  3. Hülya Avşar kimden ayrıldı?
  4. Zehra Çilingiroğlu evli midir?
  5. Kadayıfçıoğlu ne iş yapar?
  6. Helin Avşar kimin kızı?
  7. Zehra Çilingiroğlu mezun oldu mu?
  8. Hulya avsarin kizi ne mezunu?
  9. Bilal Kadayıfçıoğlu aslen nerelidir?
  10. Armator Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir?
  11. Hülya Avşar annesi kim?

Hülya Avşar'ın Zehra kızı kaç yaşında?

Hülya Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra önceki gün 23 yaşına bastı. Evde ailece pasta kestiler. Zehra Çilingiroğlu'nun kutlamasına annesi, babası ve Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya da katıldı.

Alaattin Kadayifci kim?

Bilka Denizcilik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun oğlu olan Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun kaç yaşında olduğu henüz bilinmiyor. Petrol, denizcilik ve yat işi ile ilgilenen ve holding sahibi olan Bilal Kadayıfçıoğlu, 2017 yılında ise Diyarbekirspor'u satın almıştı.

Hülya Avşar kimden ayrıldı?

Hülya Avşar, Mehmet Tecirli'nin ardından ikinci evliliğini, 1997 yılında iş adamı Kaya Çilingiroğlu ile yaptı. Hülya Avşar, 2005 yılında Çilingiroğlu ile tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından velayeti Avşar'a verilen 1998 doğumlu, Zehra adında bir kız çocukları vardır.

Zehra Çilingiroğlu evli midir?

1998 doğumlu olan Zehra Çilingiroğlu, 2021 yılı itibarıyla 23 yaşındadır ve bekardır.

Kadayıfçıoğlu ne iş yapar?

Bilal Kadayıfçıoğlu'nun turizm ve otelcilik, deniz işletmeciliği konularında girişimleri ve yatırımları bulunuyor. Aynı zamanda Diyarbekirspor'u da satın alarak bir dönem kulüp başkanlığı yaptı. BİLKA adlı denizcilik firmasının sahibidir.

Helin Avşar kimin kızı?

Emral Avşar Celal Avşar Helin Avşar/Ebeveynleri

Zehra Çilingiroğlu mezun oldu mu?

Zehra Çilingiroğlu, baba tarafından aslen Trabzon Sürmeneli, anne tarafından Ardahanlıdır. Babası Kaya Çilingiroğlu ikinci evliliğini yaptığı Feraye Tanyolaç'tan olan 'Hüseyin Kaya' (d.2006) adında üvey erkek kardeşi vardır. Lisans eğitimini Londra Westminster Üniversitesi İç Mimarlık bölümünde tamamladı.

Hulya avsarin kizi ne mezunu?

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları olan Zehra Çilingiroğlu, doğumludur. Zehra, Amerika Londra Westminster Üniversitesi'nde eğitim gördükten sonra Türkiye'ye dönmüş ve burada da mimarlık okumaya başlamıştır.

Bilal Kadayıfçıoğlu aslen nerelidir?

Aslen Diyarbakır'lı olan Bilal Kadayıfçıoğlu, turizm ve otelcilik, deniz işletmeciliği gibi konularda yatırım yapan bir armatördür. DiyarbekirSpor'u da satın alan Bilal Kadayıfçıoğlu, aynı zamanda spor dünyasına da yatırım yapmıştır. Bilal Kadayıfçıoğlu'nun Bilka isimli bir denizcilik firması bulunmaktadır.

Armator Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir?

BİLAL KADAYIFÇIOĞLU KİMDİR? Denizcilik, yat ve petrol işi ile uğraşan ve holding patronu olan Bilal Kadayıfçıoğlu, bir süre Diyarbakırspor'un başkanlığını üstlenmişti. Diyarbakırlı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu, spordan sonra eğitimde de Diyarbakır için önemli bir adım atmıştı.

Hülya Avşar annesi kim?

Emral Avşar Hülya Avşar/Anneleri