Istanbul Yeni havalimanından Esenler otogarına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Yeni havalimanından Esenler otogarına nasıl gidilir?
  2. Havaist hangi saatlerde?
  3. Hava istanbul otobüsleri nereden kalkıyor?
  4. Istanbul havalimanı hangi Otogara yakın?
  5. Istanbul yeni havalimanı Otogar arası kaç km?
  6. Havaist 24 saat çalışıyor mu?
  7. Havaist akbil geçiyor mu?
  8. Yenikapı Havaist nereden kalkıyor?
  9. Halkalı'dan yeni havalimanına nasıl gidilir?
  10. Avcılar yeni havalimanı kaç dk?
  11. Bakırköy'den İstanbul Havalimanı kaç saat?
  12. Uzunçayır Metrobüs durağından Sabiha gökçene nasıl gidilir?
  13. Marmaray Sabiha Gökçen gider mi?

Istanbul Yeni havalimanından Esenler otogarına nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı'ndan Esenler'e gitmek için HAVAİST otobüslerini kullanabilirsiniz. İstanbul Havalimanı'ndan Esenler Otogarı'na giden HAVAİST otobüsüne binip Otogar'da inmelisiniz. Ardından Otogar'dan M1B metro hattına binerek Esenler'de gitmek istediğinizi yere gidebilirsiniz.

Havaist hangi saatlerde?

04.30, 05.30, 06.10, 22.20, 23.15, 00.10, 01.00, 02.30, 03.30 saatlerinde Taksim Meydan'dan hareket eden araçlarımız Beşiktaş, Zincirlikuyu ve 4. Levent'e uğradıktan sonra İstanbul Havalimanı'na hareket etmektedir. Aracın tahmini geliş süresi Taksim kalkışının 15 dakika sonrasıdır.

Hava istanbul otobüsleri nereden kalkıyor?

Havaist Otobüs Sefer Saatleri ve Kalkış Zamanları Duraklar: Otogar, Otogar Yolu. Duraklar: Pendik İDO İskelesi, Tavşantepe Metro, Pendik YHT İstasyonu, Sabiha Gökçen Havalimanı. Duraklar: Sultanahmet Meydan, Piyalepaşa. Duraklar: Taksim Divan Kavşak, Nurtepe Viyadük.

Istanbul havalimanı hangi Otogara yakın?

Esenler Otogarı İstanbul Havalimanı arası kaç km? İstanbul Havalimanı Esenler Otogarı'na yaklaşık 35-40 km mesafede.

Istanbul yeni havalimanı Otogar arası kaç km?

Esenler Otogar ile İstanbul Yeni Havaalanı arası mesafe yaklaşık 50 km'dir.

Havaist 24 saat çalışıyor mu?

Tüm HAVAİST hatlarında 7 gün 24 saat boyunca hizmet verilmektedir. Gün içerisinde 20-30 dakikada bir olan seferler, gece yarısından sonra saatte bir gibi daha seyrek olarak yapılmaktadır.

Havaist akbil geçiyor mu?

Havaist Otobüsleri Ödeme Seçenekleri İstanbul kart ödemelerinde indirimli kartlar ve aylık abonmanlar geçerli olmaz. Havaist uygulaması üzerinden ödeme yapmak için, akıllı telefona indirilen Havaist uygulaması üzerinden bilet alabilir ve çıkan karekod otobüse binerken kullanılabilir.

Yenikapı Havaist nereden kalkıyor?

Yenikapı İDO iskele ve Yenikapı Marmaray duraklarından geçen Havaist Otobüsleri artık bu duraklardan hizmet vermemektedir. Yenikapı durağına en yakın Havaist güzergahı Aksaray ve Beyazıt meydan dan hareket edern HVİST-12 Hattıdır.

Halkalı'dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Halkalı'dan İstanbul Havalimanı'na Ticari taksilerle kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Halkalı'dan İstanbul Havalimanı'na Taksilerle yaklaşık yolculuk süresi 35- 45 dakika civarındadır.

Avcılar yeni havalimanı kaç dk?

Avcılar ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi : 120 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Bakırköy'den İstanbul Havalimanı kaç saat?

Bakırköy ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 80 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Uzunçayır Metrobüs durağından Sabiha gökçene nasıl gidilir?

Metrobüsten Uzunçayır Metrobüs Durağı'nda inin. "Uzunçayır Metrobüs Otobüs Durağı"na yürüyün. 16S Hatlı otobüse binin. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda (son durak) inin. Metrobüsten sonraki tahmini varış süresi 70-80 dk.

Marmaray Sabiha Gökçen gider mi?

Marmaray+Metro Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.