İninal Pluslı nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. İninal Pluslı nasıl olunur?
  2. İninal karta nasıl giriş yapılır?
  3. İninal Plus kaç TL?
  4. Ininal kartın içindeki paraya nasıl bakılır?
  5. ininal Kart kaybolursa ne olur?
  6. Ininal Kart kapanıyor mu?
  7. Ininal kart alırken kimlik gerekir mi?
  8. Ininal Karta Nereden ücretsiz para yükleme?
  9. Ininal cüzdan ne işe yarar?

İninal Pluslı nasıl olunur?

ininal'ına güç kat! Limitini aylık 1.250 TL'den 150 bin TL'ye artırarak ininal Plus'lı olmak için tek yapman gereken ininal Cüzdan'a girmek ve 5 adımda, tamamen dijital olarak kimlik ve adres teyidini tamamlamak.

İninal karta nasıl giriş yapılır?

Eğer daha önceden ininal.com ya da ininal Cüzdan kullanarak hesap oluşturduysan;
  1. www.ininal.com adresinden ONLINE İŞLEMLERE GİRİŞ YAP butonuna tıkla.
  2. Mevcut hesabına giriş yapmak için ininal.com ya da ininal Cüzdan uygulaması üzerinden kayıt olurken belirlediğin e-posta ve şifre ile giriş yapman gerekmekte.
BE

İninal Plus kaç TL?

Standart kullanıcılar için 1.250 TL, ininal Plus Hesap kullanıcıları için 50.000TL'dir.

Ininal kartın içindeki paraya nasıl bakılır?

Ücretsiz bir uygulamadır. * Kayıt ol seçeneğine tıklayarak, cep telefonu numarası ve e-posta bilgileriyle kayıt olunmaktadır. Eğer kaydınız varsa kullanıcı şifrenizi girerek giriş yapabilirsiniz. * İninal Cüzdan uygulamasına giriş yaptıktan sonra kart bakiyesi görüntülenmektedir.

ininal Kart kaybolursa ne olur?

Kayıp veya çalıntı durumunda ininal Cüzdan uygulaması üzerinden ya da 0850 311 77 01 ininal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kartını kullanıma kapatabilirsin. Kendi bilgilerinle kayıtlı farklı bir ininal Kart'ına, kaybettiğin bakiyen aktarılabilir. Hesaba eklenmemiş kartlarda kalan bakiyeler başka kartlara aktarılamaz.

Ininal Kart kapanıyor mu?

31 Ağustos'ta gri ininal Kart'lar kullanıma kapatılacak. Bu tarihe kadar ininal Visa Kart'a geçmediysen kartlarındaki bakiye, senin için oluşturulacak ininal Sanal Visa Kart'a otomatik olarak aktarılacaktır. Kartını ve bakiyeni ininal Cüzdan'dan kontrol edebilirsin.

Ininal kart alırken kimlik gerekir mi?

Bir kullanıcının ininal'a kaydedilebilmesi için girilen cep telefonu ve e-posta adreslerinin ininal'da daha önce kayıtlı olmaması gerekmektedir. Canlı ortamda kimlik bilgilerinin ( TC Kimlik Numarası, Ad, Soyad, Doğum Tarihi ) kullanıcının kimliğinde yazıldığı gibi girilmesi gerekmektedir.

Ininal Karta Nereden ücretsiz para yükleme?

Bakiye Yükleme Noktaları
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları

Ininal cüzdan ne işe yarar?

Kullanıma hazır, her yerde geçen bir alışveriş kartıdır. ininal kartınıza yüklediğiniz para kadar harcama yapabilirsiniz. Karta sahip olmak ve kullanmak için 12 yaş ve üzerinde olmanız yeterlidir. Kredi kartı ve/veya banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.