MEB Kurs başvurusu nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. MEB Kurs başvurusu nasıl yapılıyor?
  2. DYK Kurs başvurusu nereden yapılıyor?
  3. EBA da kurs başvurusu nasıl yapılır?
  4. E-kurs nasil kaydedilir?
  5. DYK kursları ne zaman başlıyor?

MEB Kurs başvurusu nasıl yapılıyor?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

DYK Kurs başvurusu nereden yapılıyor?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler kayıtlı oldukları okulun ya da ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir.

EBA da kurs başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek. NTV YouTube kanalına abone olabilirsiniz.

E-kurs nasil kaydedilir?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile mezunlar için açılan e-Kurs kayıt işlemleri http://odsgm.meb.gov.tr ve eba.gov.tr modülü üzerinden yapılabiliyor.

DYK kursları ne zaman başlıyor?

31 Ağustos- tarihleri arasında sınıfların belirlenmesinin ardından Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının açılışı yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül'de başlayacak. Eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek Destekleme ve Yetiştirme Kursları 10 Haziran 2022 tarihinde tamamlanacak.