Prezi ne icin kullanilir?

İçindekiler:

  1. Prezi ne icin kullanilir?
  2. Prezi de sunum nasıl yapılır?
  3. Neden Prezi?
  4. Prezi Nedir özellikleri?

Prezi ne icin kullanilir?

Prezi, animasyon ve görsel açıdan zenginleştirilmiş bulut yani web tabanlı yeni nesil sunum hazırlama sitesidir. Prezinin sahip olduğu kolay arayüz sayesinde kişisel yada profesyonel gereksinimleriniz için fark yaratan etkileyici slayt sunumlarını kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Prezi de sunum nasıl yapılır?

Prezi.com sitesine girin. Sayfanın üst sağ köşesinde bulunan Login yazan yere tıklayın. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada Create New Prezi yazan yere tıklayarak sunu hazırlamaya başlanılır.

Neden Prezi?

Prezi, standart sunum programlarından sıkılmış olanların; sunumunu daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek isteyenlerin yardımına koşan bir sunum hazırlama sitesidir. Görsel üstünlüğünün yanında Prezi kullanıcılarına internet bağlantısı olan istediği her bilgisayardan ulaşabilmesi imkanını da sağlıyor.

Prezi Nedir özellikleri?

Prezi sunumlarınıza görsellik ve yaratıcılık kazandıran, zengin içerikli, bulut tabanlı sunum yapma aracıdır. Flash animasyonlar, online videolar, fotograflar ve diyagramlarla, Zoom fonksiyonu ile Prezi bize daha ilgi çekici sunumları hazırlama olanagı sunan çevrimiçi bir araçtır.