Passiflora kapsül ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Passiflora kapsül ne işe yarar?
  2. Passiflora hap günde kaç kez içilir?
  3. Alora ultra hap ne işe yarar?
  4. Passiflora tansiyonu düşürür mü?
  5. Alora kaç TL?
  6. Passiflora tansiyonu yükseltir mi?
  7. Alora ilaç nasıl kullanılır?

Passiflora kapsül ne işe yarar?

Rahatlatıcı etkisi ile tanınan passiflora (çarkıfelek) bitkisi uykusuzluk, stres, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlik gibi şikayetleri olan kişiler tarafından kullanılır.

Passiflora hap günde kaç kez içilir?

Passiflora İçeren Takviye Edici Gıda Tavsiye Edilen Günlük Kullanım Miktarı: Aksi önerilmedikçe, yemek öncesi veya sonrası bir (1) kapsül alınması tavsiye edilir. Gerek duyulduğunda yatmadan bir (1) saat önce bir (1) veya iki (2) kapsül alınabilir.

Alora ultra hap ne işe yarar?

Uyku bozukluklarında ve huzursuzluk dönemlerinde, adet ve menopoz dönemlerindeki gerginlikte kullanıldığı gözlemlenmiştir.

Passiflora tansiyonu düşürür mü?

Eğer tansiyon probleminiz varsa ve sık sık ciddi değişimler yaşanıyorsa passiflora çayı tüketerek kan basıncını dengede tutabilirsiniz. Bu çayı düzenli şekilde içtiğiniz takdirde ani tansiyon değişimleri yaşamaktan uzak kalabilirsiniz.

Alora kaç TL?

Seçenekler: 30 Tablet1,20 TL/adet.

Passiflora tansiyonu yükseltir mi?

Passiflora çayı üzerine yapılan araştırmalar sonucunda, bu çayı içenlerin kan basıncının dengelendiği kanısına varılmıştır. Eğer tansiyon probleminiz varsa ve sık sık ciddi değişimler yaşanıyorsa passiflora çayı tüketerek kan basıncını dengede tutabilirsiniz.

Alora ilaç nasıl kullanılır?

Yardımcı madde olarak; stabilizör , hacim arttırıcı (mikrokristalin selüloz ), topaklanmayı önleyici (yağ asitleri), renklendirici (demir oksitler vehidroksitler) içermektedir. Günlük Kullanım Şekli ve Dozu: Başka bir şekilde önerilmemiş ise; yemeklerden önce günde 2 defa 1'er tablet alınır.