Bob kesim ne demek?

İçindekiler:

  1. Bob kesim ne demek?
  2. Asimetrik saç kesimi ne demek?
  3. Lob saç kesimi nasıl kesilir?
  4. Bob lob kesim ne demek?
  5. Arkası kısa önü uzun saç modelinin adı nedir?
  6. Küt saç hangi yüz tipine yakışır?
  7. Lob saç modeli kimlere yakışır?

Bob kesim ne demek?

Bob kesim, çene hizasında kesilen ve ense kısmında hafif bir bombe yaratılan saç kesimidir. Kesimin bombeli bir görünüme sahip olması, boynunuzu daha ince ve zarif bir görünüme kavuşturmanızı sağlar. Bob kesimde saçlar ense hizasından önlere gidildikçe hafif bir eğimle uzar.

Asimetrik saç kesimi ne demek?

Asimetrik saç kesimi İki kat daha genç görünmek ya da daha çekici görünmek isteyenlerin tercih edebileceği saç stilleri arasında yer alır. Özellikle oval ve ince uzun düz yapısı olanlar için muhteşem bir saç kesim türüdür. Saçlar kadınların stili ortaya yansıtan ögelerden biridir.

Lob saç kesimi nasıl kesilir?

Lob Saç Kesimi Nasıl Yapılır? Lob saç modelinde saçlar, bob kesimlerde olduğu gibi tamamen küt kesilmez. Saçların enseye dökülen tutamları daha kısa ve küt kesilirken önleri daha uzun bırakılır. Başka bir deyişle boyun hizasında düz bir çizgi halinde kesilen saçlar, önlere ilerledikçe doğal bir eğimle uzar.

Bob lob kesim ne demek?

Long bob, lob ya da uzun bob... Tüm bu terimler, omuz hizası uzunluğundaki saçların boylarına kesim esnasında doğal bir bombe verilerek dinamik ve hacimli bir görünüme kavuşturulmasını sağlayan saç kesimini ifade eder.

Arkası kısa önü uzun saç modelinin adı nedir?

Klasik bob kesimi En yaygın olan arkası kısa önü uzun saç modeli, klasik bob boyunda olan kesimdir. Bu saç kesimini kullananlar olduğundan daha genç ve dinamik görünüyorlar. Asimetrik saç kesiminin bu kadar sevilmesinin sebebi de şekillendirmesinin çok kolay olması!

Küt saç hangi yüz tipine yakışır?

Son zamanlarda çok fazla moda olan küt kesim saç modelleri, yuvarlak ve oval yüz hatlarına sahip kadınlarda alımlı bir görünüm sağlar. Oval yüz hatlarına sahip olanlar için oldukça ideal olan küt saç kesimi, elmacık kemiklerini belirginleştirip yüz şeklini ortaya çıkarmaya yardımcı olur.

Lob saç modeli kimlere yakışır?

Lob Saç Kesimi Kimlere Yakışır? Lob saç kesiminin en ilgi çekici özelliklerinden biri de, neredeyse her yüz şekline ve saç yapısına kolaylıkla uyum sağlayabilmesidir. Feminenliğin ve modern bir tarzın ön plana çıktığı bu kesim; oval, üçgen, kare, elmas ve uzun yüz şekilleri ile doğal bir uyum yakalar.