AÖF ikinci üniversite kayıt ücreti nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. AÖF ikinci üniversite kayıt ücreti nasıl yatırılır?
  2. AÖF ücretleri ne kadar?
  3. Acıkogretim Kayit yenileme Ucreti ne kadar?
  4. Ikinci üniversite ücretleri nereye yatırılıyor?
  5. Açık öğretim kayıt ücreti nasıl yatırılır?
  6. Aof 2021 2022 KAYIT yenileme ne zaman?

AÖF ikinci üniversite kayıt ücreti nasıl yatırılır?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

AÖF ücretleri ne kadar?

Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.

Acıkogretim Kayit yenileme Ucreti ne kadar?

Adım: Bankaya Kayıt Yenileme Ücretini Ödeyiniz Öğrenci adayı, T.C. Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.

Ikinci üniversite ücretleri nereye yatırılıyor?

Ücretlerin T.C. Kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ya da internet bankacılığı aracılığıyla ödenmesi gerekmektedir.

Açık öğretim kayıt ücreti nasıl yatırılır?

Yeni Kayıt ve Kayıt yenileme sınav bedeli anlaşmalı bankaların (T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankası) ATM'lerinden de yatırılmaktadır.

Aof 2021 2022 KAYIT yenileme ne zaman?

Bu duyuru Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır. 08 Ekim 2021 Cuma günü saat 22:00'da sona erecektir.