HGS ceza ödeme hangi banka?

İçindekiler:

  1. HGS ceza ödeme hangi banka?
  2. OGS HGS geçiş ihlali nasıl ödenir?
  3. HGS geçmiş borç nasıl ödenir?
  4. OGS HGS borcu nasıl öğrenilir?
  5. PTT HGS ödemesi nasıl yapılır?
  6. HGS nasıl ödenir?
  7. HGS 15 gün içinde ödenmezse ne olur 2020?
  8. HGS cezası nasıl öğrenilir?
  9. OGS kaçak geçiş yaptım ne yapmalıyım?
  10. HGS borcu sorgulama nereden yapılır?

HGS ceza ödeme hangi banka?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz. Değerli Yolcularımız, İhlalli geçiş yapan araç sahipleri, 6001 sayılı Kanun uyarınca, geçiş tarihini izleyen 15 (On beş) gün içinde geçiş ücretini cezasız ödemek için aşağıdaki bankalara başvurabilirler.

OGS HGS geçiş ihlali nasıl ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

HGS geçmiş borç nasıl ödenir?

Karayolları Genel Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalardan ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bankalar; Ziraat Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası, HSBC, Türkiye Finans Katılım bankası, Vakıfbank, Denizbank, BBVA Garanti Bankası, QNB Finansbank, Halbank gibi bankalardan online olarak ödemenizi yapabilirsiniz.

OGS HGS borcu nasıl öğrenilir?

60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

PTT HGS ödemesi nasıl yapılır?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.

HGS nasıl ödenir?

Bir diğer yol olarak ise HGS alınan bankanın mobil uygulaması üzerinden HGS ödeme ya da yükleme işlemi yapılabilir. Bu işlemler için bankadaki nakit para hesabı ya da kredi kartı bilgileri kullanılabilir. Banka şubelerinden nakit ödeme de yapılabilir.

HGS 15 gün içinde ödenmezse ne olur 2020?

HGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde OGS veya HGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

HGS cezası nasıl öğrenilir?

HGS ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşılabilmektedir. HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

OGS kaçak geçiş yaptım ne yapmalıyım?

OGS çıkış gişesinde cihazınızın okunamadığı ve kaçak geçiş uyarısı ile karşılaştığınız durumlarda, sistem araç plakanızı görüntülemektedir. Bu nedenle araç plakanızı en kısa sürede bankaya başvuruda bulunarak düzelttirmeniz gerekmektedir.

HGS borcu sorgulama nereden yapılır?

HGS cezası sorgulaması için e-Devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. “Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama” sayfasına tıkladıktan sonra e-Devlet şifresi, mobil imza, elektronik imza, T.C. kimlik kartı ya da internet bankacılığı bilgilerinizle sisteme giriş yapmalısınız.