30 Ağustos Zafer Bayramı işçilere tatil mi?

İçindekiler:

  1. 30 Ağustos Zafer Bayramı işçilere tatil mi?
  2. 30 Ağustos mesai var mi?
  3. 31 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi?
  4. 30 Ağustos nereler kapalı?
  5. 30 Ağustos Zafer Bayramı tatil mi?
  6. 30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi?
  7. 30 Ağustos Ankara'da hangi yollar kapalı?
  8. Ankara'da 30 Ağustos'ta hangi yollar kapalı?

30 Ağustos Zafer Bayramı işçilere tatil mi?

Toplamda 4,5 günlük bir tatil süresi söz konusu. Her yıl 30 Ağustos günü kutlanan Zafer Bayramı, 2021'de pazartesi günü olacak. Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle ayrıldığı gün olan 30 Ağustos, 1935 yılında resmi tatil ilan edilmişti. 29 Ekim günü kutlanan ulusal bayram, 2021'de cuma gününe denk geliyor.

30 Ağustos mesai var mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatiller içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü resmi tatil olacak. Bu nedenle pazartesi günü bankalar, PTT'ler, noterler, kargolar gibi kurumlar kapalı olacaklar.

31 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi?

30 Ağustos günü, Türkiye'de resmî tatildir. 30 Ağustos Zafer Bayramı 2021 yılında Pazartesi gününe geliyor.

30 Ağustos nereler kapalı?

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos resmi tatil olarak kutlanıyor. Bu kapsamda pazartesi gününe denk gelen resmi tatille beraber çalışan vatandaşlar üç gün tatil yapma fırsatı yakalayacak. Bu nedenle pazartesi günü bankalar, PTT'ler, noterler, kargolar gibi kurumlar kapalı olacaklar.

30 Ağustos Zafer Bayramı tatil mi?

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan ulusal bayramıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi?

Öğretmenler için; seminer haftası 31 Ağustos 2021 tarihinde başladığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmeyecek. ... DYK veren öğretmenler için; resmi tatillere DYK planlanmadığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmez.

30 Ağustos Ankara'da hangi yollar kapalı?

"Dikmen Caddesi (Genelkurmay Kavşağı-Çetin Emeç Bulvarı kesişimi arası), İsmet İnönü Bulvarı (Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi kesişimi-Akay Kavşağı arası), Atatürk Bulvarı (Kuğulu Kavşağı-Ulus Meydanı arası), İstanbul Caddesi-Kazım Karabekir Caddesi kesişimi ile İstiklal Caddesi-Atatürk Bulvarı kesişimi arası, Cumhuriyet ...

Ankara'da 30 Ağustos'ta hangi yollar kapalı?

Atatürk Kültür Merkezi'nde 30 Ağustos Salı günü yapılacak geçit töreni için 10.00-15.00 saatleri arasında Hipodrom Caddesi, İstanbul Yolu Yenimahalle Köprüsü'nden Ulaştırma Kavşağı'na (Hipodrom Caddesi -Kazım Karabekir Caddesi Kavşağı),Mevlana Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı Akköprü Kavşağı'ndan Konya Yolu istikameti ...