Oppo Reno nasıl bir telefon yorumlar?

İçindekiler:

  1. Oppo Reno nasıl bir telefon yorumlar?
  2. Oppo A72 kaç dakikada şarj oluyor?
  3. Oppo A72 arkasi cam mi?
  4. OPPO cep telefonu nerenin malı?
  5. OPPO nerenin mali?
  6. Oppo A52 kaç saatte şarj oluyor?
  7. Oppo A72 hangi segment?

Oppo Reno nasıl bir telefon yorumlar?

Cihaz çok seri. Ekranı çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok uzun araştırmalar sonucu Oppo Reno 4 almaya karar verdim.iki haftadır kullanıyorum şimdilik çok memnunum.Standart telefon kullanıcısıyım,oyun falan oynamıyorum bütün ihtiyaçlarımı çok rahatlıkla karşılıyor.fotoğraf video benim beklentimi karşıladı.

Oppo A72 kaç dakikada şarj oluyor?

Eğer pil yönetimi dikkatli biçimde yapılırsa, Oppo A72'yle ikinci günün ortalarına kadar şarj ihtiyaç duyulmayabiliyor. Akıllı telefonun kutusundan çıkan 18W şarj cihazıyla yaklaşık 2 saat içinde pili tamamen doldurmak mümkün oluyor.

Oppo A72 arkasi cam mi?

Oppo A72, önü Gorilla Glass 3 ile korunan bir cam ile geliyor. 192 gram ağırlığındaki telefon, 8.9 mm kalınlığa sahip. Telefonun ekranı 6.5 inç büyüklüğünde. ... Telefonun içerisinde işlemci olarak Snapdragon 665 işlemcisini görüyoruz.

OPPO cep telefonu nerenin malı?

2004 yılında kurulan Çin merkezli OPPO'nun; tasarım, donanım ve performans açısından üstün özellikler taşıyan akıllı telefon modelleri çok yakında Türkiye'deki teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. OPPO, yenilikçi teknolojilerle sanatsal yaklaşımı birleştiren global bir akıllı telefon markasıdır.

OPPO nerenin mali?

Tam adı ise Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp Ltd olarak bilinmektedir. Oppo Hangi Ülkenin Markası? Oppo Çin merkezli bir telefon markasıdır.

Oppo A52 kaç saatte şarj oluyor?

'Oppo A52' de 'Realme 5i' gibi 5000 mAh pil kapasitesi ile geliyor. 18W gücünde hızlı şarj desteği de bulunan telefon, bir gün boyunca kesintisiz kullanımı garanti ediyor. Orta segment bir cihaz olan 'A52', tek şarjla 34 saat kesintisiz konuşma süresi sunmayı vadediyor.

Oppo A72 hangi segment?

Orta segment olarak hazırlanmış olan ve 2020 nisan ayında piyasaya sürülen Oppo A72, güçlü kamera detayları ve akıcı performansı ile öne çıkıyor.