Maltepe Üniversitesi Burs ne zaman kesilir?

İçindekiler:

  1. Maltepe Üniversitesi Burs ne zaman kesilir?
  2. Maltepe Üniversitesi kaç TL?
  3. Maltepe Üniversitesi tercih bursu veriyor mu?
  4. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç para?
  5. Okan Üniversitesi burs ne zaman kesilir?
  6. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?
  7. Maltepe Üniversitesi ingilizce öğretmenliği kaç net?
  8. Istanbul Aydın Üniversitesi burs ne zaman kesilir?
  9. Okan Üniversitesi burs keser mi?

Maltepe Üniversitesi Burs ne zaman kesilir?

(4) Maltepe Üniversitesi Burs komisyonu tarafından sağlanan burslar her Akademik yıl sonunda değerlendirilir. Üniversiteden uzaklaştırma cezası alması halinde bursu/indirimi tekrar bağlanmamak üzere kesilir.

Maltepe Üniversitesi kaç TL?

İngilizce Hazırlık Sınıfı 46.600 TL'dir. Eğitim Fakültesinin; Okul Öncesi Öğretmenliği, 51.700 TL, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programları 48.500 TL, Özel Eğitim Öğretmenliği programı 46.700 TL, İlköğretim Matematik Öğretmenliği 45.700 TL, İngilizce Öğretmenliği 44.300 TL'dir.

Maltepe Üniversitesi tercih bursu veriyor mu?

Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda Maltepe Üniversitesinin 0 Burslu, P İndirimli ya da % İndirimli olarak belirtilen programlarından birini tercih ederek ÖSYM tarafından bu programa yerleştirilen ve kayıt yaptıran öğrencileri kapsar.

Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç para?

Güzel Sanatlar Fakültesinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları programı 46.000 TL'dir. Hukuk Fakültesi 52.800 TL, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesinin tüm programları 49.900 TL, İletişim Fakültesinin Gazetecilik programı 40.100 TL, diğer tüm programları ise 49.900 TL'dir.

Okan Üniversitesi burs ne zaman kesilir?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Okan Üniversitesi'nin burslu programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim süreleri boyunca öğrenim ücretinden yerleştikleri kontenjanın burs oranında muaftırlar. Bu burslar yasal eğitim-öğrenim süresince kesilmez.

Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?

Fakültemizin öğretim dili 2020 yılından itibaren Türkçedir. Öte yandan günümüzde iyi bir hukukçuda aranan en az bir yabancı dili iyi seviyede kullanma becerisini sağlamak amacıyla, öğrencilere İngilizce Hazırlık Sınıfı imkânı da sunulmaktadır.

Maltepe Üniversitesi ingilizce öğretmenliği kaç net?

İngilizce Öğretmenliği (DİL) Programlarına Yerleşen Son Kişinin Netleri;
ÜniversiteYerleşen Son KişiYDT Dil
(OBP)(80)
MALTEPE ÜNİV. – (İngilizce)(Burslu)403,65076,3
ANADOLU ÜNİV. – (Ücretsiz)445,00069,3
İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİV. – (İngilizce)(Burslu)374,05077,5
50 satır daha

Istanbul Aydın Üniversitesi burs ne zaman kesilir?

Madde 13: ÖSS Başarı Destek Bursu'nun devam edebilmesi için genel not ortalamasının 3.00'ün üstünde olması gerekir. Herhangi bir yarıyıl sonunda not ortalaması 3.00'ün altına düşen öğrencinin bursu kesilir.

Okan Üniversitesi burs keser mi?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Okan Üniversitesi'nin burslu programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim süreleri boyunca öğrenim ücretinden yerleştikleri kontenjanın burs oranında muaftırlar. ... Bu burslar yasal eğitim-öğrenim süresince kesilmez.