Türk Telekom nasil internet Kazanirim?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom nasil internet Kazanirim?
  2. Türk Telekom 30 GB hediye nasıl alınır?
  3. Türk Telekom Arıza Kodu bedava internet nasıl yapılır?
  4. Türk Telekom 30 GB bedava internet nasıl alınır?
  5. Türk Telekom Arıza yazıp kaça gönderiyoruz?
  6. Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mi?

Türk Telekom nasil internet Kazanirim?

Türk telekom bedava internet kazanmak için yapabileceğiniz yöntemlerden biride otomatik ödeme talimatı vermek. Hemen otomatik talimat vererek E-fatura abonesi olursanız anında haftalık 1 GB internet kazanabilirsiniz. Bedava internet kazanmak için hemen telefonunuzdan 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterli.

Türk Telekom 30 GB hediye nasıl alınır?

Prime olmayan faturalı tarifelerden, tarife değişikliği ile Prime tarifelere yeni gelen müşteriler ilk 3 ay 30 GB cepten internet kazanıyor! 30GB hediye interneti kullanmaya başlamak için PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555'e SMS gönderilmesi yeterli.

Türk Telekom Arıza Kodu bedava internet nasıl yapılır?

Bu arıza kaydının oluşmasından sonra Türk Telekom tarafından sizlere bir kod gönderilecektir. Gönderilen kodu telefonunuzun mesaj uygulamasına direkt olarak yapıştırdıltan sonra 5555 numarasına kısa mesaj yollamalısınız. Mesajınızın iletilmesinin ardından 2 GB bedava internet hattınıza tanımlanacaktır.

Türk Telekom 30 GB bedava internet nasıl alınır?

4.5G 30GB yazıp 5555'e gönderin. Kampanya kapsamında bireysel faturalı müşterilerimize özel 30 gün geçerli 30GB hediye cepten internet sunulmaktatır.

Türk Telekom Arıza yazıp kaça gönderiyoruz?

"SMS ile Yardım" hizmetinden yararlanmak isteyen Türk Telekom müşterileri YARDIM yazıp boşluk bırakarak talep ve şikayetlerini tüm mobil operatörlerden 6616 kısa mesaj numarasına iletebilecek, "SMS ile Arıza Kayıt" servisini kullanarak arıza kaydı bırakmak için ise ARIZA yazıp boşluk bırakarak başında sıfır olmadan ...

Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mi?

Sınırsız 2GB paketi ile ayda 29 TL'ye 7,2 mbps hızında* sınırsız internet cebinize giriyor. Üstelik paketinizin hızlı kullanım hakkını bitirdikten sonra da bağlantınız kesilmiyor! Daha da hızlı bağlantı için 43,2 mbps Mobil Plus hızında Hızlı Sınırsız 2GB paketini deneyin! SINIRSIZ 2GB yazıp 5555e gönderin.