Adobe Flash Player 11 nedir?

İçindekiler:

  1. Adobe Flash Player 11 nedir?
  2. Adobe Flash Player geri gelir mi?
  3. Adobe Flash Player ne olacak?
  4. Flash Player kalktıktan sonra ne olacak?
  5. Flash yerine ne gelecek?

Adobe Flash Player 11 nedir?

Adobe Flash Player, çeşitli ekran ve tarayıcılarda içerik ve videoların görüntülenmesini sağlayan platformlar arası, tarayıcı tabanlı bir çalıştırıcıdır. Adobe Flash Player İnternet üzerinde animasyonları, reklamları, flash videoları görüntülemeyi sağlayan bir tarayıcı eklentisidir.

Adobe Flash Player geri gelir mi?

Microsoft, Adobe Flash Player desteğine Adobe ve diğer endüstri ortaklarıyla birlikte 31 Aralık 2020'de son verecektir. ... Ocak 2021'de Flash, yeni Microsoft Edge'den tamamen kaldırılacaktır.

Adobe Flash Player ne olacak?

Flash, 31 Aralık 2020'den beri artık indirilemiyor ve Adobe, 'de Flash içeriğinin tamamen çalışmasını engellemeye başlıyor. Şirket, güvenlik nedeniyle Flash'ı tamamen kaldırmanızı tavsiye ediyor. Flash için artık güncelleme olmayacak ve eski sürümleri doğrudan Adobe'den indiremeyeceksiniz.

Flash Player kalktıktan sonra ne olacak?

Bunun anlamı ise şu: Şu an Microsoft'un Edge ve Internet Explorer web tarayıcılarında sorunsuz çalışan Flash Player, 2020 yılı sonu geldiğinde hiçbir şekilde çalışmayacak. ... Güvenlik açıklarıyla birlikte HTML5 ile arka planda kalan ve önemsizleşen Flash Player, sonunda 2020 yılında hayatına veda edecek.

Flash yerine ne gelecek?

Adobe lisansına ait olan Flash player günümüzde bilgisayar kullanan herkesin yakından bildiği uygulama olarak biliniyor. Flash player'de yakalanan açıklar sonrasında kullanılamaz hale gelmesine sessiz kalmayan Adobe bugün gün itibariyle web için Animate CC uygulamasını getirdi.