Sinem Kobal Hangi futbolcu sevgilisi?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobal Hangi futbolcu sevgilisi?
  2. Sinem Kobal Arda turandan ayrılınca kiminle sevgili oldu?
  3. Lalin Hangi ünlünün kızı?
  4. Arda Turan'ın eski sevgilisi kim?
  5. Lalin ne demek ismi?
  6. Laren isminin anlamı nedir?

Sinem Kobal Hangi futbolcu sevgilisi?

Ünlü oyuncunun, Sinem Kobal'la Barcelonalı futbolcu Arda Turan'ın nişanlı oldukları dönemde çıkan haberler ve çekilen fotoğraflarının internet ortamından silinmesi için avukatına talimat verdiği öğrenildi.

Sinem Kobal Arda turandan ayrılınca kiminle sevgili oldu?

Sinem Kobal Arda Turan ayrılığının ardından Kobal, kısa bir süre İbrahim Çelikkol ile birlikte olsa da bu ilişki uzun sürmemişti. Kobal'ın kalbi boştu yani anlayacağınız. Yakışıklı oyuncumuz Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın adının birlikte anılması ise magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü o dönem.

Lalin Hangi ünlünün kızı?

Oyuncu Sinem Kobal, 2016'da meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti. Çiftin kızları Lalin de geçtiğimiz yıl ekim ayında dünyaya gelmişti.

Arda Turan'ın eski sevgilisi kim?

Arda Turan'ın Eski Sevgilisi Sinem Kobal İspanya'da Gözde.

Lalin ne demek ismi?

Lalin isminin anlamı eski dilde kırmızı renkli olan anlamına gelmektedir. Yakut kırmızısı anlamını da taşımaktadır. İsmin kökeni: Türkçe, Arapça, Farsça. L Güçlü ve iktidara düşkün kişiliktesiniz.

Laren isminin anlamı nedir?

Laren ismi birçok anne ve babanın kız çocukları için uygun gördükleri güzel anlamlı isimler arasında oldukça popüler bir yapıya sahip. Bunun yanı sıra Laren isminin anlamı temiz ve dürüst olarak biliniyor. İyi huylu kişileri tarif etmek için de Laren ismi sık sık kullanılıyor.