Datça Taşlık Plajı sığ mı?

İçindekiler:

  1. Datça Taşlık Plajı sığ mı?
  2. Datça'da hangi plajlar?
  3. Datça Plajı nasıl?
  4. Datça nerede denize girilir?
  5. Datça'da hangi Bük?
  6. Datça Hayıtbükü denizi nasıl?
  7. Datça'nın en güzel koyu hangisi?
  8. Palamutbükü hangi Beach?
  9. Palamutbükü plajı ücretli mi?
  10. Datça'nın en güzel koyu neresi?
  11. Datça'da kaç bük var?
  12. Hayıtbükü deniz nasıl?
  13. Palamutbükü denizi nasil?
  14. Hayıtbükü Nerede Kalınır?

Datça Taşlık Plajı sığ mı?

Taşlık Plajı İsminden de anlaşılacağı gibi çakıl ve kum karışımı bir sahile sahip. Plaj boyunca birçok yeme-içme işletmeleri var. ... Özellikle de Su Beach adlı işletme öne çıkıyor. Datça'nın merkez mavi bayraklı, serin, temiz ve sığ.

Datça'da hangi plajlar?

Bu plajlar Aktur Tatil Sitesi Plajı, Aktur Kamping Plajı ve Kurucabük Plajı. Sahili kumdan oluşan bu plajlarda deniz suyu tertemiz. Yeşil ile mavinin buluştuğu Aktur Plajları doğayla baş başa huzurlu bir tatil yapmak için mükemmel bir yer.

Datça Plajı nasıl?

Datça deniz anlamında Muğla'nın en güzel ilçelerinden biridir. Son derece doğal olan ilçede birçok koy ve bük de bulunmaktadır. Bununla beraber ilçede bulunan plajların birçoğu Mavi Bayrak ödüllü olduğu için oldukça yumuşak bir kuma ve berrak bir denize sahiptir.

Datça nerede denize girilir?

Datça'da En İyi Plajlar
  • 1 – Kumluk Plajı Datça Merkez'de denize girebileceğiniz ideal yerlerden biri olan Kumluk Plajı, bölgenin en popüler plajı olma özelliği taşıyor aynı zamanda. ...
  • 2 – Taşlık Plajı ...
  • 3 – Kargı Koyu. ...
  • 4 – Kızlanaltı Plajı ...
  • 5 – Gebekum. ...
  • 6 – Kızılbük. ...
  • 7 – Hayıtbükü ...
  • 8 – Ovabükü
Daha fazla öğe...

Datça'da hangi Bük?

Koylar ve Bükler: Datça, doğa ile iç içe, dünyaca ünlü ve bakir kalmayı başarmış koylara ve büklere sahip. Palamutbükü, Hayıtbükü, Kızılbük, Ovabükü, Bencik Koyu, Kargı Koyu, Kızılağaç Koyu, Damlacık Koyu, İskandil Koyu bunların başında geliyor.

Datça Hayıtbükü denizi nasıl?

Hayıtbükü Plajı Ovabükü Plajı'na göre daha sakin ve sessiz bir yer arıyorsanız burası sizin için uygun olabilir. Sahili kum ve denizi sığ olduğundan çocuklu aileler için oldukça uygun. Çok büyük bir alan olmadığından yüksek sayıda insan da bulunmuyor. Bu sebeple de aileler güvenli bir biçimde tercih edebilir.

Datça'nın en güzel koyu hangisi?

Palamutbükü “Üç güzeller” olarak adlandırılan Hayıtbükü - Palamutbükü - Kızılbük koyları içinde, ismini en çok duymuş olabileceğiniz koy Palamutbükü. İlçeye 25 kilometre, Knidos Ören Yeri'ne ise 15 kilometre uzaklıkta yer alan Palamutbükü, Datça'nın en ünlü koyların biri.

Palamutbükü hangi Beach?

Palamutbükü'nün incisi Beyaz Beach Zaman durmuş; doğa tüm güzelliğiyle gözlerinizin önünde. Palamutbükü'ndesiniz; Datça Yarımadası'nın en güzel koyunda; koyun en güzel yerinde bulunan Beyaz Beach'te…

Palamutbükü plajı ücretli mi?

Datça merkeze 19 kilometre uzaklıkta olan Palamutbükü Plajı, yarımadanın en çok tercih edilen yerlerinden biridir. ... Plaja giriş ücretsiz olmak ile beraber, bölgeden alınacak yiyecek ve içecekler ile yeni ücretsiz şekilde şemsiye ve şezlonglar kullanılabilir.

Datça'nın en güzel koyu neresi?

Palamutbükü “Üç güzeller” olarak adlandırılan Hayıtbükü - Palamutbükü - Kızılbük koyları içinde, ismini en çok duymuş olabileceğiniz koy Palamutbükü. İlçeye 25 kilometre, Knidos Ören Yeri'ne ise 15 kilometre uzaklıkta yer alan Palamutbükü, Datça'nın en ünlü koyların biri.

Datça'da kaç bük var?

DATÇA'NIN DOĞA HARİKASI KOY VE BÜK'LERİ Datça Yarımada 'sı üzerinde 52 koy ve bük yer alıyor. Kuzeyde, Ege denizi bölümünde Gökçeler Bükü, Küçük Çatı, Çatı, Kızılağaç, Alavara, Çakal, Damlacık, Mersincik, Murdala, İskandil koylarının hemen hepsi Gökova'da mavi yolculuğa çıkanların önemli uğrak yerleri arasındadır.

Hayıtbükü deniz nasıl?

Hayıtbükü Koyu ve plajı Muğla ilinin Datça ilçesi sınırları içinde yer alır. Hayıtbükü Koyu, Datça merkezine yaklaşık olarak 20 km uzaklıkta yer alır. Denizi çok temiz ve berraktır. ... Plajı ise tamamen kumlarla kaplıdır.

Palamutbükü denizi nasil?

Palamutbükü koyunda su gerçekten çok berrak, çok temiz. Genellikle serin ve çok keyifli. Girişte daha ılık, açıldığınızda daha serin, hele biraz dalınca hepten ferahlıyorsunuz. Görüş mesafesi o kadar açık ve deniz o kadar berrak ki gözlüksüz asla gitmeyin, derim.

Hayıtbükü Nerede Kalınır?

Hayıtbükü Otelleri
  • İpekçe Tatil Evleri. Şehir merkezine 0,5 kilometre. ...
  • Datça Masal Gibi. Şehir merkezine 0,1 kilometre. ...
  • Elly's Home. Şehir merkezine 0,3 kilometre. ...
  • Kızılbük Ahşap Evleri. Şehir merkezine 0,6 kilometre. ...
  • Bizim Cennet Otel Bungalow. ...
  • Savana Butik Otel. ...
  • Yarımada Butik Otel. ...
  • Oliva Casa Apart Hotel.
Daha fazla öğe...