Ikinci üniversite ücretleri nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Ikinci üniversite ücretleri nasıl ödenir?
  2. Ikinci üniversite okuyanlar harç öder mi?
  3. AÖF katkı payı ödeme nasil yapilir?
  4. Acıkogretim kayit yenIleme Ucreti ne kadar?
  5. Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt parası ne kadar?
  6. Ikinci üniversite harç ödenmezse ne olur?
  7. Örgün öğretim harç öder mi?

Ikinci üniversite ücretleri nasıl ödenir?

ikinci üniversite kayıt yenileme tarihleri içerisinde AKSİS sistemi üzerinde yer alan referans numarası ile materyal / katkı / öğrenim ücreti miktarına göre ödeme gerçekleştirilmelidir. AUZEF harç demenizi HalkBank Şube/ATM'lerinden ya da AKSİS sistemi üzerinden online yapabilirsiniz.

Ikinci üniversite okuyanlar harç öder mi?

Yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde, ikinci bir programa kayıt yaptıran öğrenciler (en son kayıt yaptırdığı yükseköğretim kurumuna) harç ücreti ödemek zorundadırlar.

AÖF katkı payı ödeme nasil yapilir?

(E devlet'ten alınan durum belgesi de geçerli oluyor) Kayıt için yatırılması gereken "Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı" ve "Öğretim Gideri" ödemeleri Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank İnternet Şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından T.C. kimlik numarası ile yapılabilir.

Acıkogretim kayit yenIleme Ucreti ne kadar?

Adım: Bankaya Kayıt Yenileme Ücretini Ödeyiniz Öğrenci adayı, T.C. Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.

Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt parası ne kadar?

Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.

Ikinci üniversite harç ödenmezse ne olur?

Katkı payı/Öğrenim ücreti zamanında ödenmezse ne olur? Katkı payı zamanında ödenmezse öğrenci kayıt yaptıramaz ve o yarıyıl öğrenim hakkını kaybeder. İlgili döneme ait katkı payını ödemeyen öğrenciler o dönem için öğrencilik haklarından yararlanamaz ve herhangi bir işlem yaptıramazlar.

Örgün öğretim harç öder mi?

Bildiğiniz gibi 2012 yılında örgün öğretimler için harç ücretleri kaldırılmıştı. Yani yalnızca ikinci öğretim öğrencileri harç ücreti ödemektedir. Ancak istisnai bazı durumlarda örgün (birinci öğretim) öğrencileri de harç ücreti ödeyebilir.