Origami yapmak ne demek?

İçindekiler:

  1. Origami yapmak ne demek?
  2. Ingilizce para ne demek?
  3. Almanca para ne demek?
  4. Ingilizce para sayılabilir mi?
  5. Yunanca para ne demek?
  6. Yunanca iyi günler ne demek?
  7. Daksi ne demek?
  8. Kafega ne demek?
  9. Marzalak nedir?
  10. Lazca Salahana ne demek?
  11. Mısır Püskülüne ne denir?

Origami yapmak ne demek?

Japonca'da katlanmış kâğıt anlamı taşıyan origami, Japonlara has bir kâğıt katlama sanatı olmaktadır. Klasik Origami, origami sanatında kesme ve de yapıştırma yapılmadan tek bir parça kağıdı katlayıp figür yapılmasıdır. ... Islak katlama yöntemiyle origami de kağıt ıslatılarak hayvan çeşitlerinin benzerinin yapılmasıdır.

Ingilizce para ne demek?

"para" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 3 sonuç
KategoriTürkçe
1Genelparaşütçü asker
Psychology
2Psikolojipara
British Slang

Almanca para ne demek?

Tresor {er.}

Ingilizce para sayılabilir mi?

Bu yüzden İngilizce'de ekmek kelimesi sayılamayan isim olarak geçmektedir ve başına bir somun, bir dilim gibi ifadeler eklenerek kullanılır. - "Money" (para) sayılamayan bir isimdir. ... Çünkü bazı kelimeler vardır ki, sayılabilir veya sayılamaz oluşuyla ilgili hiçbir açıklaması yoktur.

Yunanca para ne demek?

Para: Devletçe bastırılan, üzerinde saymaca değeri yazılı kâğıt veya metalden ödeme aracı, nakit. ... Para: Yunanca παρά- öneki (paralel, paragraf, paradoks, parabol vb.).

Yunanca iyi günler ne demek?

Kalinikta: Yunanca iyi geceler Günün Sonunda Ne Demek? ... Günün saati, günaydın " kalimera ", iyi akşamlar için " kalomesimeri ", iyi geceler için " kalispera " ve iyi geceler için " kalinikta " sonekini dikte eder .

Daksi ne demek?

Online Yunanca on Twitter: "@E_A1907 Εντάξει (Endaksi) : Tamam demektir, Latinle "Entaksei" olarak yazmak uygun olur. Fakat konusma dilinde "daksi" de deniyor kisaca."

Kafega ne demek?

Kafega: Küçük güğüm.

Marzalak nedir?

Marzalak tanımı, anlamı Martaval : Yalan, uydurma söz, palavra. Yanlış : Bir kurala, bir ilkeye, bir gerçeğe uymama durumu, yanılgı, hata. Biçimsel düşünme yasalarına uymayan, düşünülen şeyle uyuşmayan. Hatalı bir biçimde.

Lazca Salahana ne demek?

salahana anlamı İşsiz, başıboş dolaşan kimse.

Mısır Püskülüne ne denir?

Mısır püskülü çayı, bir yıllık bir tarım bitkisi olan mısırın püsküllerinden hazırlanır. Mısırın şerit şeklindeki kabukları ve mısır arasındaki püsküller halk dilinde mısır saçağı olarak bilinir.