Yengeç burcu ne grubu?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu ne grubu?
  2. Yengeç burcu kimlerle anlaşamaz?
  3. Yengeç burcu nasıl bir şey?
  4. Yengeç burcu neyi temsil eder?
  5. Yengeç Kadını aşık olursa nasıl davranır?
  6. Yengeç burcu hangi burçları sevmez?
  7. Yengeç burcu kadını hangi burçlarla aşk yaşar?
  8. Yengeç burcu kadını hangi mesleklerde başarılı olabilir?
  9. Yengeç burcu nasıl bir insandır?

Yengeç burcu ne grubu?

Su grubu burçları olan Yengeç, Akrep ve Balık'ın ortak özellikleri çabuk değişen yapılarıdır.

Yengeç burcu kimlerle anlaşamaz?

"Evine ve sevdiklerine bağlı, koruyucu ve huzur isteyen Yengeçlerin anlaşamadığı tek burç Oğlaklardır. ... Yengeçlerin kendileri aynı gruba dahil olduğu Akrep ve Balık burçlarıyla iyi geçinir. Yengeç duygu insanı olduğu için su grubuyla iyi anlaşabilirken Oğlaklarla bu durum tam tersine dönmektedir.

Yengeç burcu nasıl bir şey?

Yengeç burcu günümüzde 22 Haziran ile 23 Temmuz arasında doğan kişilerdir. Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. ... Yengeç burcu olan kişiler duygusallıkları ve de duyarlılıkları ile tanınırlar.

Yengeç burcu neyi temsil eder?

Ay'ın yöneticisi olduğu yengeç burcu, su elementini temsil ettiğinden her ortama kolayca uyum sağlayabilmesiyle tanınır. Şefkat ve sezginin simgesi olan su her şeyi temizler ve arındırır. Yine su elementi, şifanın en bilinen sembolüdür ve yengeç burcu zodyakın doğal şifacısıdır.

Yengeç Kadını aşık olursa nasıl davranır?

Sevdiğini, sevdiği kişiye söyleme konusunda yengeç burcu kadını utangaç davranabilmektedir. Sevdiği kişiyi sürekli izleyerek ona aşık olduğunu belli edebilirler. Yengeç burcu kadını hoş sözler söyleyerek, hediye alarak ve karşı cinsin sevdiği bir şeyle ilgili jest yaparak sevdiğini belli etmeye çalışmaktadır.

Yengeç burcu hangi burçları sevmez?

Yengeç burcu insanları duygusal, ailesine düşkün, merhametli, kırılgan, duygularına göre karar veren ve içe dönük özellikleriyle dikkat çekerler. Aşırı hassas, alıngan, geçmişe takılan ve çabuk savunmaya geçen Yengeç burçları özellikle üç burçla asla anlaşamaz. Bu burçlar Aslan, Yay ve Kova'dır.

Yengeç burcu kadını hangi burçlarla aşk yaşar?

Yengeç burcu aşk hayatı içinde boğa burcu ile tatminkar bir ilişki yaşayabilir. Boğa burcunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Yüreği sizin gibi sevgi doludur.

Yengeç burcu kadını hangi mesleklerde başarılı olabilir?

Yengeç: Merhametli, sıcakkanlı, yardımcı, duygusal yapıdaki yengeçler bu özelliklerini kullanarak seçecekleri mesleklerde oldukça başarılı olabilirler. Anaokulu öğretmenliği, psikolog, şair, ressam, senarist, hemşirelik gibi meslekleri tercih edebilirler.

Yengeç burcu nasıl bir insandır?

Yengeç burcu olan kişiler genel olarak yumuşak huylu kişilerdir. Nostaljik duygular ile hareket eder ve de bu kişiler sevdiklerini çok korurlar. Yengeç burcu olan kişiler son derece koruyucu olan kişilerdir. Bu özelliği ile birlikte ilişkilerinde uzun vade ararlar.