KOBİ lere destek var mı?

İçindekiler:

  1. KOBİ lere destek var mı?
  2. Kosgeb hangi işlere Destek Veriyor 2020?
  3. Kosgeb 50 bin kredi hangi banka?
  4. KGF kredisi 2020 ne zaman açılacak?
  5. Kosgeb kredisi nasıl alınır 2021?
  6. Kosgeb En çok ne kadar kredi veriyor?
  7. Kosgeb verdiği parayı geri alıyor mu?

KOBİ lere destek var mı?

KOBİ Finansman Destek Programı; Finansal, istihdam veya işletmenin üretim ve kalitesinin artırılmasına yönelik yapacağı harcamaları anlaşmalı olan bankalardan faizsiz kredi alarak sağlaması için kurulmuş olan bir programdır. Üst limit şuan için 500 bin TL ve vade ise en fazla 48 aydır. Detaylar burada..

Kosgeb hangi işlere Destek Veriyor 2020?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

Kosgeb 50 bin kredi hangi banka?

KOSGEB Kredisi | Türkiye İş Bankası A.Ş.

KGF kredisi 2020 ne zaman açılacak?

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Hazine destekli kefalet işlemleri kapsamında Kredi Garanti Fonu A.Ş.'ye kefalet limiti tahsis etmiştir. KOBİ ve KOBİ dışı işletmelere 31.12.2020 tarihine kadar kullandırım sağlanacaktır.

Kosgeb kredisi nasıl alınır 2021?

Kosgeb hibe desteği alabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekir:
  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.

Kosgeb En çok ne kadar kredi veriyor?

b) Proje Odaklı İşletme için kredi üst limiti azami 200.000 (ikiyüzbin) TL'dir. c) Teknoloji Tabanlı İşletme için kredi üst limiti azami 300.000 (üçyüzbin) TL'dir. (ç) Stratejik ve Öncelikli Sektörlerdeki İşletme için kredi üst limiti azami 500.000 (beşyüzbin) TL'dir.

Kosgeb verdiği parayı geri alıyor mu?

Siz önce bu meblayı harcayacaksınız, harcadığınıza dair faturalar, ödeme dekontları vb dökümanları KOSGEB Hizmet Merkez Müdürlüğüne sunacaksınız, onay alacak ve Ankara merkezdeki ödeme sırasına gireceksiniz. Sonra o para (yani harcadığınızın %60'ı — maksimum 18.000 TL) size geri ödenecek.