Acele Posta Servisi kaç günde gider?

İçindekiler:

  1. Acele Posta Servisi kaç günde gider?
  2. APS ücreti ne kadar?
  3. PTT hızlı posta kaç günde gider?
  4. Acele Posta Servisi kısaltması nedir?
  5. PTT APS saat kaça kadar gönderilir?
  6. Acele posta ücreti ne kadar?
  7. PTT'de hızlı kargo var mı?
  8. APS kısaltmasının açılımı nedir?
  9. APS ne işe yarar?
  10. PTT evrak gönderme kaç TL?
  11. Iadeli taahhütlü posta kaç TL?
  12. APS saat kaça kadar?
  13. PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
  14. PTT'de APS var mı?
  15. APS Kisaltma ne demek?

Acele Posta Servisi kaç günde gider?

Bu bağlamda ilgili kişilerin paketleri 1 gün içerisinde gerekli olan adrese ulaşır. Özellikle en uzak noktada dahi olsa, en fazla 3 gün içerisinde paketler ulaşmaktadır. Bunun garantisi verilmesi ile beraber günümüzde pek çok kişi PTT üzerinden APS Kargo hizmetini alıyor.

APS ücreti ne kadar?

Posta kartları yurtiçinde 2,00 TL yurtdışında 4,00 TL, APS kurye gönderileri 1000 grama kadar il içi adrese teslimde 11, grama kadar il içi adrese teslimde 15,75 TL oldu.

PTT hızlı posta kaç günde gider?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

Acele Posta Servisi kısaltması nedir?

APS Hakkında Bilgi: PTT'nin en hızlı gönderiler için kullandığı bir kısaltmadır. Bu servis ile gönderilenlere ise APG (Acele Posta Gönderisi) denilmektedir. Bu kısaltma Kurum-Kuruluş Kısaltmaları kategorisinde yer almaktadır ve 11661 defa görüntülenmiştir.

PTT APS saat kaça kadar gönderilir?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Acele posta ücreti ne kadar?

ACELE POSTA SERVİSİ
ACELE POSTA SERVİSİ ÜCRET TARİFESİ
YURT İÇİ
150 Grama Kadar13.50 TL
2100 Grama Kadar14.00 TL
3250 Grama Kadar14.50 TL
16 satır daha

PTT'de hızlı kargo var mı?

Yurt içi ve yurt dışı gönderimler PTT'de hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir. PTT işyerleri en fazla 2 kilograma kadar olan paketleri APS kurye olarak kabul etmektedir. ... PTT işyerlerinde APS kurye kabul işlemleri kısa sürede gerçekleşir. Gönderi, kayda tabi tutulmakta, sevki ise hemen yapılmaktadır.

APS kısaltmasının açılımı nedir?

açılımı 'Acele Posta Servisi' olan kısaltmadır.

APS ne işe yarar?

APS; İleri Planlama ve Çizelgeleme, sınırlı kaynakları ve dahili kısıtları dikkate alarak, üreticilerin gerçekçi programlar oluşturmalarına ve bunları korumalarına yardımcı olan bir üretim planlama ve çizelgeleme aracıdır.

PTT evrak gönderme kaç TL?

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

Iadeli taahhütlü posta kaç TL?

İadeli taahhütlü tebligat ücret tarifesi her yıl olduğu gibi yine bir değişiklik sürecine girdi....
TEBLİGATLAR (Adli, İdari, Vergi ve diğer)Yurtiçi tebligat ücretleri
250 Grama kadar25,00 TL
500 Grama kadar26,50 TL
1000 Grama kadar28,00 TL
Sonraki her bir kg ve kesrinden2,75 TL
10 satır daha•BE

APS saat kaça kadar?

İşte detaylar... PTT KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? PTT Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 08.30'da başlar ve 12.30'a kadar devam eder. Bu saatten sonra ise bir saatlik bir mola veren Kargo daha sonra öğlen 13.30'da mesaiye başlar.

PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT'de APS var mı?

PTT işyerleri en fazla 2 kilograma kadar olan paketleri APS kurye olarak kabul etmektedir. APS kurye ile kapsamında haberleşme maddesi, dosya, doküman, evrak veya eşya bulunan her şey, PTT aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanına gönderilebilir. PTT işyerlerinde APS kurye kabul işlemleri kısa sürede gerçekleşir.

APS Kisaltma ne demek?

açılımı 'Acele Posta Servisi' olan kısaltmadır.