ininal Kart aldım nasıl aktif edilir?

İçindekiler:

  1. ininal Kart aldım nasıl aktif edilir?
  2. ininal Kart kullanılabilir işlem limiti nedir?
  3. ininal Kart ne zamana kadar geçerli?
  4. İstanbul kartını nasıl güncellerim?
  5. Ininal kac lira?
  6. Ininal kartımı nasıl kapatırım?

ininal Kart aldım nasıl aktif edilir?

Eğer ilk kez ininal kart kullanıyorsanız;
  1. www.ininal.com adresinden YENİ HESAP butonuna tıklayınız.
  2. Açılan sayfada Adını, Soyadını ve E-Posta & Şifre bilgilerini doldur. ininal.com ve ininal Cüzdan uygulamasına girişte bu adımda belirlediğiniz e-posta ve şifreyi kullanacaksın.

ininal Kart kullanılabilir işlem limiti nedir?

Günlük toplam işlem limiti nedir? Standart kullanıcılar için 1.250 TL, ininal Plus Hesap kullanıcıları için 50.000TL'dir.

ininal Kart ne zamana kadar geçerli?

*ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır. İçinde bakiye olmayan kartlardan aylık kullanım ücreti alınmaz, bir aylık dönem kartını ininal Cüzdan'a eklediğin gün başlar ve 31 günde bir yenilenir.

İstanbul kartını nasıl güncellerim?

Kart, Biletmatik'in beyaz kısmına yerleştirilir. Biletmatik ekranında “5TL karşılığında güncellemeyi kabul ediyor musunuz?” uyarısı çıktığında onay tuşuna basılır. Onay tuşuna basıldıktan sonra 10 saniye beklenir ve kart alınır. Kart güncelleme işlemi tamamlanmıştır.

Ininal kac lira?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. * ininal Kart aylık kullanım ücreti, kartta bakiye varsa alınır. Geçmişe yönelik kullanım ücretleri alınmaz.

Ininal kartımı nasıl kapatırım?

İninal hesap üyeliğini ise Online İşlemler menüsünden silmek mümkün değil. Üyelik iptali işlemini gerçekleştirmek için İninal Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmeniz gerekiyor. 0850 311 77 01 numarası üzerinden İninal müşteri temsilcileriyle görüşerek üyelik iptali talebinde bulunabilirsiniz.