GittiGidiyor kargo nasıl takip edilir?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor kargo nasıl takip edilir?
  2. GittiGidiyor hangi kargoyla geliyor?
  3. GittiGidiyor satış kodu nedir?
  4. GittiGidiyor SC satış kodu nerede yazıyor?
  5. GittiGidiyor satış kodu kaç haneli?
  6. GittiGidiyor iade kargo ücretini kim öder?
  7. Kargo ile nasıl anlaşma yapılır?

GittiGidiyor kargo nasıl takip edilir?

Eğer GittiGidiyor'a üyeyseniz satın aldığınız ürünün takibini Bana Özel/Durum sayfanızda "Satın aldıklarım" sekmesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Sitemize üye değilseniz ürün alırken kullandığınız e-posta adresine alışveriş detaylarınızın yer aldığı "Ödemeniz alındı" başlıklı bir bilgi mesajı gönderilmiştir.

GittiGidiyor hangi kargoyla geliyor?

Kargo seçiminizi 8,05 TL + KDV'den başlayan fiyatlarla PTT Kargo'dan yana kullanın size özel avantajlı fiyatlarımızdan yararlanın.Üstelik gönderilerinizde fiyatlara dahil size özel hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

GittiGidiyor satış kodu nedir?

GittiGidiyor satış kodu, her satış işlemi sonunda ''SC'' ile başlayan, sistem tarafından otomatik oluşturulan bir koddur. Bu kod hem sizin hem de alıcının Hesabım sayfasında çıkar.

GittiGidiyor SC satış kodu nerede yazıyor?

GittiGidiyor Satış kodu nedir? GittiGidiyor satış kodu, her satış işlemi sonunda ''SC'' ile başlayan, sistem tarafından otomatik oluşturulan bir koddur. Bu kod hem sizin hem de alıcının Hesabım sayfasında çıkar.

GittiGidiyor satış kodu kaç haneli?

Global Ticari Ürün Numarası (GTIN), ticari ürünleri tanımlamak için kullanılan, en az 8 en fazla 13 haneli kod numarasıdır.

GittiGidiyor iade kargo ücretini kim öder?

Yasal olarak iade işlemlerinde kargo ücreti satıcıya aittir.

Kargo ile nasıl anlaşma yapılır?

Gönderiler için anlaşma yapılacak olan şirket belirlendikten sonra işletmeye yakın olan kargo şubesine gidilerek anlaşma için görüşülmektedir. Gönderiler için bir ihtimal dahilinde belirlenen adet ve paket büyüklüklerinin bilgisi verilmektedir. Adet ve paket boyutlarına göre bir bütçe belirlenmektedir.