Idil Naz kimdir?

İçindekiler:

  1. Idil Naz kimdir?
  2. Idil Naz Kaluç hangi program?
  3. Idil kaç yılında ilçe oldu?
  4. Romadaki idil Fırat kim?
  5. Idil Naz Kaluç kaç kilo?
  6. Big Brother Onur kimdir?

Idil Naz kimdir?

İdil Naz Kaluç, 27 Temmuz 1995 tarihinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da doğmuştur. İstanbul'da yaşayan İdil Naz Kaluç'ın memleketi Sofya'dır. ... 1.67 boyunda ve 50 kilo olan İdil Naz Kaluç, Erka Production'da oyuncu olarak iş yapmaktadır.

Idil Naz Kaluç hangi program?

İdil Naz Kaluç, 2015 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan '' Big Brother Türkiye '' isimli yarışma programına katıldı. 100 gün sürecek yarışmada 8 erkek ve 8 kadın yarışmacı yer almaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Asuman Krasuse yapmaktadır.

Idil kaç yılında ilçe oldu?

İdil ismini ise 1923'te Türkiye Cumhuriyeti kurulduğunda almıştır. İdil; tarih ve 20522 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan tarih ve 3647 sayılı kanunla Mardin'den ayrılarak Şırnak İline bağlanmıştır. İlçe merkezin nüfusu 28.199, köylerle birlikte genel nüfusu ise76.523'dir.

Romadaki idil Fırat kim?

FİDAN (İDİL FIRAT) Ramo'nun halası. Sözü geçen, hakkaniyetli, akıllı ve bir o kadar renkli, eğlenceli bir kadın. İnanılmaz sezgileri ve zekasıyla, aile arasındaki dengeyi en iyi sağlayan kişi. Ramo'yla sarsılmaz bir bağ vardır aralarında.

Idil Naz Kaluç kaç kilo?

Boyu 1.67 olan boyunda olan İdil Naz Kaluç 50 kilo. Bu Tarz Benim yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan yarışmacının sosyal medyada yaklaşık 18 bin takipçisi bulunuyor. Öğrenci olan İdil Naz Kaluç beden antrenörlüğü okuyor.

Big Brother Onur kimdir?

Onur Aydemir, 1995 yılında Bursa'da doğmuştur. İstanbul'da özel bir üniversitede işletme bölümünde okumaktadır. Spor yapmayı çok seven Onur Aydemir'in dişlerinde diş teli vardır. Onur Aydemir, tarihinde StarTv'de başlayan Big Brother yarışmasına katıldı.