Teknosa telefon tamiri yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Teknosa telefon tamiri yapıyor mu?
  2. Teknosa garanti Takip Nasıl Yapılır?
  3. Teknosa Müşteri Hizmetleri nasıl bağlanırım?
  4. Teknosa değişim nasıl yapılır?
  5. Teknosa ürünleri hangi kargo ile çalışıyor?
  6. 1 yıllık genişletilmiş garanti nedir?
  7. Teknosa Yerinde hizmet Paketi nedir?

Teknosa telefon tamiri yapıyor mu?

Tamir ve Onarım Hizmeti Teknosa'da! Teknosa'dan alınmış olsun ya da olmasın tüm cep telefonu, notebook ve tabletler için garanti harici onarım imkanı. Onarımlarda avantajlı fiyat ve taksit seçenekleri.

Teknosa garanti Takip Nasıl Yapılır?

Teknosa müşteri hizmetlerini arayıp 3 ve tekrar 3 ü tuşlarsan yetkili servis takip sorgulama menüsüne gelirsin orada zaten telefonuna kayıtlı hesaptan aldıysan otomatik söylüyor değilse de zaten sen söylüyorsun.

Teknosa Müşteri Hizmetleri nasıl bağlanırım?

Hediye çeki, promosyon kodu ile ilgili sorularınız için 0850 222 55 99 Teknosa Müşteri Hizmetleri telefon numarasından veya iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.

Teknosa değişim nasıl yapılır?

Değişim Uygulaması Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzün değişim işlemi için size en yakın Teknosa mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Değişim yapılan ürün yerine aynı ürün grubundan yeni bir ürün satışı (en az ilk ürün tutarında) yapılmalıdır.

Teknosa ürünleri hangi kargo ile çalışıyor?

Satın aldığım ürün hangi kargo firması ile adrese teslim edilecek? Siparişinizde yer alan beyaz eşya, spor aleti, 65" ve üzeri televizyon ürünleriniz Horoz Lojistik, diğer ürünler ise Aras Kargo, UPS Kargo, Kolay Gelsin ile gönderilmektedir.

1 yıllık genişletilmiş garanti nedir?

1) Ek Garanti, 2 Yıllık üretici garanti süresi sona erdikten sonra üretici kaynaklı donanım arızalarını kapsamaktadır. 2) Pozitif Teknoloji üretici kaynaklı donanım arızalarında yedek parça ve işçilik masraflarının tamamını karşılar müşteriden ek bir ücret talep etmez.

Teknosa Yerinde hizmet Paketi nedir?

Sunulan hizmetler arasında yer alan "yerinde hizmet paketi" ile dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayarlara, tablet PC'den cep telefonu ve PDA cihazlarına kadar birçok üründe yerinde teknik destek hizmeti sağlandığı, tüketicilerin ürünlerinde sorun olması durumunda Teknosa'ya ulaşarak yazılım-sistem kurulumu, virüs ...