Yüzdeki lekelerin gitmesi için ne yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Yüzdeki lekelerin gitmesi için ne yapılmalı?
  2. En etkili leke tedavisi hangisi?
  3. Leke kremleri ne kadar sürede etki eder?
  4. Expigment ne kadar sürede etki eder?
  5. Cilt lekeleri için ne kullanılır?

Yüzdeki lekelerin gitmesi için ne yapılmalı?

Uygun bir şişeye yarı yarıya elma sirkesi ve içme suyu ekleyin. Temizlediğiniz cildinize pamuk yardımıyla masaj yaparak sürün. Pamuğa birkaç damla taze limon suyu da sıkabilirsiniz, bu toniğin etkisini artıracaktır. Toniği uyguladıktan sonra yüzünüzü yıkamadan uyuyun.

En etkili leke tedavisi hangisi?

Işık Peeling: Leke tedavisinde kullanılan en etkili yöntemlerden biridir, Işık Peeling genellikle tek seansta tatmin edici sonuçlar elde etmemizi sağlar. Tyrosinase enzimini baskıladığı için yeni leke oluşumunun da önüne geçer. Melazma, güneş lekeleri, akne skarları, yaşlılık lekeleri üzerinde etkilidir.

Leke kremleri ne kadar sürede etki eder?

Kremin etkisini görmek ve ona doğru bir puan vermek için ortalama 6 ila 12 hafta arasında düzenli olarak kullanmanı öneririz. Özellikle cildindeki ince çizgiler veya leke sorununu azaltmak için bakım kremleri kullanıyorsan en az 4 hafta boyunca ürünü kullanmalısın.

Expigment ne kadar sürede etki eder?

Hamilelikte Expigment Krem kullanımının nasıl bir etki gösterdiği test edilmediği için doktor tavsiyesi olmadığı sürece kullanılmaması uygundur. ilk etkisini yaklaşık 2 ay içinde kesin göstermiş olmaktadır. Şayet 2 ay içinde herhangi bir etki görmezseniz Expigment krem kullanımına son veriniz.

Cilt lekeleri için ne kullanılır?

Leke tedavisinde en sık hidrokinon, C vitamini, arbutin, kojik asit, glikolik asit içeren kremler kullanılır. Ayrıca retinol içeren kremlerde ciltte soyulma etkisi gösterir ve leke tedavisinde yardımcı olarak kullanılabilir.