Berovit ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Berovit ne işe yarar?
  2. Berovit B12 nasıl kullanılır?
  3. Beforvel ne için kullanılır?
  4. Yeldif ne işe yarar?
  5. Tekno B ilaç ne işe yarar?
  6. Muhabbet kuşu B vitamini nasıl kullanılır?
  7. Yeldif kaç günde bir kullanılır?
  8. Ivomec ne işe yarar?
  9. Muhabbet kuşu B vitamini ne sıklıkla kullanılır?
  10. Kuşlara B vitamini nasıl verilir?
  11. Yeldif ilacı ne?

Berovit ne işe yarar?

Gıdaya bağlı sindirim yetersizlikleri, iştahsızlık, antibakteriyel tedavilerde destek ve formülündeki vitaminlerin eksikliğine bağlı hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Berovit B12 nasıl kullanılır?

Veteriner hekiminiz başka bir şekilde kullanımını tavsiye etmediği sürece günlük kullanımı; 1 lt suya 2 ml Berovit B12 karıştırılarak içme suyu olarak verilir. Her gün su tazelenir ve içmesi sağlanır. Önemli Uyarı: Hiçbir canlı türünde damar içi kullanılmaz.

Beforvel ne için kullanılır?

Kas içi, deri altı ve oral yolla uygulanır. İlaç Kalıntı Arınma Süresi (i.k.a.s.): Et ve süt için '0' gündür. 100 ml'lik kahverengi flakonlarda, karton kutuda takdim edilmiştir.

Yeldif ne işe yarar?

Yeldif, beyaz kas hastalığından korunma ve hastalığın tedavisinde kullanılan bir enjeksiyonluk süspansiyondur. Yeldif 'in içeriğindeki vücut için çok az miktarda gerekli olan selenyum; bir takım doku ölümünü gerçekleştiren hastalıkların önlenmesi ve hastalıkların tedavi edilmesinde etkilidir.

Tekno B ilaç ne işe yarar?

Sarı renkli, berrak, steril bir vitamin çözeltisi olan Tekno-B'nin her ml'si 100 mg vitamin B1 (tiyamin HCI) ve 10 mg vitamin B6(piridoksin HCI) içerir. Tüm evcil hayvanlarda B1 ve B6 vitaminleri eksikliklerinden kaynaklanan durumlarda kullanılır.

Muhabbet kuşu B vitamini nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli ve Dozu: *Muhabbet kuşu, kanarya ve küçük papağanlarda: Bir kuş için, orta boy bir suluğun yarısına (40-50 cc) 10 damla. *Büyük papağanlarda: Bir kuş için, orta boy bir suluğun yarısına (40-50 cc) 20 damla. *Güvercinlerde: Bir kuş için 50 cc içme suyuna "20 damla - 1 cc" hesabıyla ilave edilir.

Yeldif kaç günde bir kullanılır?

Duyarlı hayvanlarda yarım doz kullanılır. 2 gün sonra doz yenilenir. 3- İki haftada bir defa olmak üzere en fazla dört doz uygulanır.

Ivomec ne işe yarar?

İvomec enjeksiyonluk çözelti olup, sığırlarda ve koyunlarda iç ve dış tedavisinde, sığırları ve koyunları iç ve dış parazitlere karşı korumada kullanılır. İvomec antiparaziterinin etkinliğini arttıran madde, ivermektindir. İvomec içeriğinde 1 ml'sinde 10 mg ivermektin, ihtiva eder. Homojen, steril bir çözeltidir.

Muhabbet kuşu B vitamini ne sıklıkla kullanılır?

Kuşların suyuna her gün vitamin koymamalısınız. Vitamin kullanımı çok seyrek aralıklarla yapılmalıdır. Örneğin her ay üst üste 4-5 gün süreyle kuşunuza vitamin verebilirsiniz.

Kuşlara B vitamini nasıl verilir?

*Güvercinlerde: Bir kuş için 50 cc içme suyuna "20 damla - 1 cc" hesabıyla ilave edilir. Üreme zamanı veya stresli kuşlara yukarıdaki dozlarınn 2 katı verilebilir. AVİSOL-B ilave edildikten sonra içme suları günaşırı değiştirilmeli ve tekrar AVİSOL-B ilave edilmeli.

Yeldif ilacı ne?

Beyaz kas hastalığı, kas miyopatileri, besinsel kaynaklı döl verim kaybı ve büyümede gerilemenin tedavisinde kullanılır. 1 ml'de; Sodyum Selenit 1 mg, Vit E 60 mg, Vit B1 40 mg içerir.