Ininal karta tek seferde en fazla kaç TL yüklenir?

İçindekiler:

  1. Ininal karta tek seferde en fazla kaç TL yüklenir?
  2. Ininal Kart bakiyemi nasıl öğrenirim?
  3. Ininal limit arttırma paralı mı?
  4. Papara ayda kaç tl kesiyor?
  5. Ininal kredi kartı mı?
  6. Ininal kart hangi bankadan para yatırılır?
  7. Ininal kart aldım nasıl aktif edilir?
  8. Papara işlem ücreti kesiyor mu?
  9. Papara ATM para kesiyor mu?
  10. Ininal nedir ne işe yarar?
  11. Ininal ne işe yarar?

Ininal karta tek seferde en fazla kaç TL yüklenir?

ininal Kart'a ilk yüklemede 1.250 TL'ye kadar bakiye yüklenebilir. İlk yüklemeden sonraki yüklemeler için kartın ininal.com veya ininal Cüzdan uygulamasından hesabına eklenmesi gerekmektedir.

Ininal Kart bakiyemi nasıl öğrenirim?

iPhone ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına uygulama mağazalarından indireceğin ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, veya ininal.com Online İşlemler'den kartındaki bakiyeni ve hareketlerini görüntüleyebilirsin.

Ininal limit arttırma paralı mı?

Limit artışının kalıcı olması için imzalamış olduğun sözleşmeyi ininal Cüzdan üzerinden indirip, basman ve imzalayıp fotoğrafını en geç 5 gün içerisinde ininal Cüzdan içerisinden yüklemen gerekiyor. Aksi durumda limitin tekrar 1.250 TL olacak.

Papara ayda kaç tl kesiyor?

Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5.000 TL veya döviz karşılığı üzerinde transfer geldiğinde sonraki işlemlerine %3.4 (BSMV dahil) işlem ücreti uygulanır.

Ininal kredi kartı mı?

Bu kart bir kredi kartı ya da banka kartı değildir. Fakat buna rağmen kredi kartı ve banka kartının geçtiği her yerde ininal kart da geçmektedir. Bir hesap açmaya gerek yoktur.

Ininal kart hangi bankadan para yatırılır?

Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal'a para yükleme dönemi başladı!

Ininal kart aldım nasıl aktif edilir?

Eğer ilk kez ininal kart kullanıyorsanız;
  1. www.ininal.com adresinden YENİ HESAP butonuna tıklayınız.
  2. Açılan sayfada Adını, Soyadını ve E-Posta & Şifre bilgilerini doldur. ininal.com ve ininal Cüzdan uygulamasına girişte bu adımda belirlediğiniz e-posta ve şifreyi kullanacaksın.

Papara işlem ücreti kesiyor mu?

Para göndermek her zaman ücretsizdir. Para transferi alan kullanıcılardan ise aşırı/ticari kullanım halinde işlem ücreti tahsil edilir. Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5.000 TL veya döviz karşılığı üzerinde transfer geldiğinde sonraki işlemlerine %3.4 (BSMV dahil) işlem ücreti uygulanır.

Papara ATM para kesiyor mu?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere tüm ATM'lerden Papara Card ile para yatırmak ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir. İlk 500 TL her zaman ücretsizdir.

Ininal nedir ne işe yarar?

İninal Kart, herhangi bir hesap açmadan, kredi kartı sahibi olmadan, karta para yüklenerek ödeme yapılabilen bir ön ödemeli kart çözümüdür. İninal Kart; Yurt içinde ve yurt dışında, ... Kredi kartı ve banka kartının geçtiği her yerde kullanılabilir.

Ininal ne işe yarar?

Kullanıma hazır, her yerde geçen bir alışveriş kartıdır. ininal kartınıza yüklediğiniz para kadar harcama yapabilirsiniz. Karta sahip olmak ve kullanmak için 12 yaş ve üzerinde olmanız yeterlidir. Kredi kartı ve/veya banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.